Cīņā par Kontinentālā kausa finālu piekāpjamies Steelers
19/11/2017
Cīņā par Kontinentālā kausa finālu piekāpjamies Steelers

Svētdienas vakarā Dānijā Kontinentālā kausa 3. kārtā norisinājās izšķirošās cīņas par iekļūšanu turnīra finālā. Lai izcīnītu ceļazīmi, Kurbads komandai bija nepieciešama uzvara. Diemžēl, sīvā un asā cīņā nācās atzīt Šefīldas Steelers parākumu ar 2:4.

Jau no pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka būs asa un nepiekāpīga cīņa. Lai arī sākuma ofensīvu Kurbads komandai izdevās noturēt, tomēr sekoja noraidījumu virkne, tai skaitā arī Mārtiņa Cipuļa lielais noraidījums. Spēlējot pret trim Kurbads hokejistiem, angļiem izdodas izvirzīties vadībā. Tūlīt pat gan Gatis Gricinskis mazākumā aizmuk no pretiniekiem un pārspēj Ervīnu Muštukovu. Tomēr angļi īsā laika sprīdī atbild ar vēl diviem vārtiem vairākumā. Līdz perioda beigām Mārtiņš Gipters samazina rezultāta starpību līdz minimumam.

Otrajā periodā notiek bezkompromisa cīņa par katru laukuma centimetru, tomēr rezultāts nemainās.

Noslēdzošajā trešdaļā Kurbads komandai ir spēles iniciatīva, tomēr tiesneši nereaģē uz angļu noteikumu pārkāpumiem, nedodot iespējas spēlēt skaitliskā vairākumā. Tāda iespēja tiek nopelnīta minūti pirms beigu sirēnas. Kurbads uzbrukumi gan ir nesekmīgi, bet angļiem izdodas raidīt ripu tukšos vārtos, uzstādot spēles gala rezultātu.

 

Foto galerija ( 23 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji