Mārtiņš Cipulis pēdējā sekundē izrauj Kurbads uzvaru!
13/02/2019
Mārtiņš Cipulis pēdējā sekundē izrauj Kurbads uzvaru!

Ar precīzu Mārtiņa Cipuļa metienu līdz ar spēles beigu sirēnu hokeja klubs Kurbads izrāva izbraukumā izcīnīja panākumu pret hokeja skola Rīga komandu – gala rezultāts 3:2.

Mača sākums ļoti veiksmīgs padodas Kurbads hokejistiem, kad no vārtu priekšas pēc Kobas Jasa piespēles precīzs ir Juris Štāls. Viesi turpina saimniekot jauno rīdzinieku zonā, taču ar vārtu gūšanas iespējām nesekmējas.Perioda vidusdaļā HS Rīga komandai padodas labs pretuzbrukums, kad precīzs no zonas vidus ir Rihards Liģis. Lai arī metienu pārsvars ir 18:3 Kurbads labā, uz rezultāta tablo ir 1:1.

Scenārijs nemainās arī otrajā periodā, ko veiksmīgi iesāk laukuma saimnieki – pēc izspēles no iemetiena savu komandu vadībā izvirza Roberts Zalāns. Kurbads metas uzbrukumā, taču presingu slāpē neskaitāmie noraidījumi, ko uzcītīgi pamana laukuma tiesneši. Pēdējās 10 perioda minūtes tiek aizvadītas mazākumā. Izdodas saglabāt vienu vārtu deficītu līdz perioda beigām.

Trešajā periodā Kurbads hokejistiem vairs nav kur atkāpties – ir jāizcīna svarīgi punkti turnīra tabulā. Ofensīva iesākas veiksmīgi – skaitlisko vairākumu no zilās līnijas realizē Toms Bluks. Ripa pārsvarā atrodas HS Rīgas komandas aizsardzības zonā, tomēr jaunie rīdzinieki spēj gana sekmīgi aizstāvēties līdz pat spēles pēdējai sekundei, kad līdz ar beigu sirēnu Mārtiņš Cipulis apliecina savas snaipera dotības un atnes trīs punktus Kurbads komandai!

 

Foto galerija ( 35 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji