Pusfināla sēriju iesākam ar sauso uzvaru!
05/03/2019
Pusfināla sēriju iesākam ar sauso uzvaru!

 

Latvijas hokeja čempionātā ir sācies marta trakums jeb izslēgšanas spēles, kuras ievadīja HK Kurbads un Zemgale/LLU duelis Kurbads ledus hallē. Mājinieki spēja kontrolēt spēles gaitu visas sešdesmit minūtes, izcīnot uzvaru ar rezultātu 4:0.

Izslēgšanas spēles sākās ar ļoti piesardzīgu izlūkošanas hokeju abu komandu izpildījumā, arī vairākumi abu komandu izpildījumā augļus nenes. Līdzsvars uz tablo izmainās, kad pēc Jāņa Sprukta uzvarēta iemetiena Edmunds Augstkalns ar metienu no zilās līnijas pārsteidz Rihardu Cimermani – 1:0, kas ir arī pirmā perioda gala rezultāts.

Otro periodu ar vairākumu iesāk Kurbads hokejisti. Sprukta piecinieks apliecina savu saspēlētību – ar noslēdzošo metienu no zonas vidus precīzs ir Mārtiņš Oskars Freimanis. Zemgale/LLU atbild ar vairākiem pretuzbrukumiem, bet lielisks vārtos ir Uldis Čalpa, kurš neitralizē jebkādus jelgavnieku centienus. Viesu situācija kļūst nepielūdzama 36. minūtē, kad vēlreiz skaitlisko vairākumu realizē Sprukta piecinieks – šoreiz Mārtiņš Cipulis noslēdz kombināciju.

Pēdējā trešdaļā Kurbads demonstrē ļoti organizētu aizsardzību, neļaujot jelgavniekiem nostiprināties aizsardzības zonā. Bet punktu mačam pieliek Toms Hartmanis noslēdzošajās sekundēs – 4:0 Kurbads labā pirmajā pusfināla spēlē.

Rīt abām komandām brīvdiena. Otrā pusfināla spēle notiks ceturtdien, plkst. 19:00 Kurbads ledus hallē.

Foto galerija ( 22 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji