Sezonas pirmajā spēlē atmaksājam Mogo!
07/09/2019
Sezonas pirmajā spēlē atmaksājam Mogo!

Inbox.lv ledus hallē ar pērnās sezonas fināla atkārtojumu iesākās 2019./2020. gada Latvijas hokeja čempionāta sezona. Aizraujošā mačā HK Kurbads spēja atspēlēties pret HK Mogo un svinēt uzvaru ar rezultātu 5:3.

HK Kurbads un HK Mogo duelis jau vairāku gadu garumā ir izvērties par savdabīgu vietējo derbiju ar vienmēr interesantiem mačiem. Spēli diezgan haotiski, bet labā tempā iesāk abas komandas. Veiksmīgāk uzbrukuma noslēguma fāzē darbojas HK Kurbads, skaisti izspēlētu kombināciju noslēdzot Laurim Rancevam, kurš kļūst par jaunās sezonas OHL pirmo vārtu guvēju. Mogo gan atgūst iniciatīvu un arvien biežāk nekautrējas apdraudēt Denija Romanovska cietoksni. Perioda vidusdaļā no vārtu priekšas līdzsvaru panāk Artūrs Homjakovs. Pēc 20 minūtēm – 1:1.

Otrajā periodā viesi spēlē aktīvāk, liekot arvien biežāk spēlē iesaistīties Henrijam Ančam. HK Kurbads aktivitāte atmaksājas, kad Mogo kļūdas piespēlē, Artūrs Logunovs uz vārtu priekšu piespēlē Mārcim Zembergam, kurš atgūst vadību HK Kurbads. Perioda noslēgums gan atkal paiet Mogo zīmē – Elviss Želubovskis no zonas vidus ar metienu vārtu devītniekā panāk 2:2.

Lai arī trešajā periodā aktīvāki un ātrāki izskatās HK Kurbads hokejisti, Mogo jau pašās pirmajās minūtēs pirmo reizi izvirzās vadībā – ātru pretuzbrukumu noslēdz Vladimirs Mamonovs. HK Kurbads ieliek nākamajā pārnesumā un uzbrūk arvien biežāk un bīstamāk. 54. minūtē Mārtiņš Gipters no asa stūra realizē skaitlisko vairākumu. Pāris minūtes vēlāk pēc Jāņa Sprukta acīgas piespēles viesus vadībā izvirza Krišjānis Rēdlihs. Mogo cenšas atspēlēties, nomainot Henriju Anču pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr bīstamus momentus izveidot neizdodas, vēl vairāk – Juris Upītis pārtver ripu un uzstāda gala rezultātu – 5:3.

HK Kurbads sezonu iesāk ar svarīgu uzvaru. Nākamais mačs jau pavisam drīz – otrdien Volvo ledus hallē pret Prizma!

Foto galerija ( 64 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji