Ar karstām cīņām aizvadītas sestās HK Kurbads sporta spēles!
23/07/2018
Ar karstām cīņām aizvadītas sestās HK Kurbads sporta spēles!

Hokeja kluba Kurbads ikgadējās vasaras sporta spēles tradicionāli ievada jaunās sezonas sākumu. Tas ir pasākums, kurā neformālā gaisotne komanda pirmo reizi tiekas pirms kopīgām kaujām sezonā, kur šogad būs ļoti daudz interesantu izaicinājumu!

 

Visdažādākajās disciplīnās – futbolā, volejbolā, “Apotheka” kajaka slalomā, “Virši-A” loka šaušanā, “Viktora Noslēpums” viktorīnā un traktora vilkšanā – komandas, kuru sastāvus nosaka izloze, ar vienotību, cīņas sparu un saliedēto noskaidro stiprāko kolektīvu!

 

Katru gadu vietu un punktu sadalījums ir ļoti blīvs, katra nianse jebkurā disciplīnā var ietekmēt čempionu kausa likteni, gluži kā hokeja sezonā! Cieši rezultāti vairākās disciplīnās lika izdarīt prognozi, ka ceļojošais čempionu kauss nonāks vai nu “Dzeltenās” vai “Zilās” komandas rīcībā. Finiša spurtā par vienu punktu vairāk ieguva “Dzeltenā” komanda, un par sesto vasaras sporta spēļu čempioniem tika kronēti Edgars Brancis, Juris Štāls, Hārdijs Parādnieks, Mārtiņš Gipters, Artūrs Logunovs, Jēkabs Rēdlihs, balvā saņemot ne tikai unikālo čempionu kausu, bet arī vitamīnu komplektu no mūsu draugiem “Apotheka”!

 

Otro vietu ieņēma “Zilā” komanda, balvā saņemot pārsteiguma balvu no “Virši-A”, bet trešās vietas ieguvēji “Melnā” komanda saņēma “Viktora noslēpums” jaunās līnijas apakšveļu.

 

Trāpīgākais “Viktora Noslēpums” speciāldisciplīnā – metienos pa vārtiem mazliet pārsteidzoši uzvaru svinēja mūsu jaunais vārtsargs Denijs Romanovskis, kurš ikdienā daudz praktizējies Hockey Revolution trenažieros.

 

Jau no 23. jūlija komanda aizvada pilnvērtīgus treniņus Kurbads ledus hallē.

 

Komandu sastāvi HK Kurbads 2018. gada sporta spēlēs.

 

Dzeltenie – Edgars Brancis, Juris Štāls, Hārdijs Parādnieks, Mārtiņš Gipters, Artūrs Logunovs, Jēkabs Rēdlihs.

 

Zilie – Deivids Sarkanis, Toms Hartmanis, Jānis Straupe, Uldis Čalpa, Mārtiņš Porejs.

 

Melnie – Mārcis Zembergs, Rolands Admidiņš, Edgars Krievāns, Ralfs Kristiāns Aiše, Juris Upītis.

 

Baltie – Dāvis Straupe, Denijs Romanovskis, Mārtiņš Vītoliņš, Jānis Krievāns, Toms Bluks, Edgars Homjakovs.

Foto galerija ( 69 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji