Ar slēpēm pa kalniem un lejām!
06/02/2019
Ar slēpēm pa kalniem un lejām!

 

Otrdien hokeja klubs Kurbads devās nu jau par tradīciju kļuvušajā ceļojumā uz Vanagkalnu pie komandas mentora Raimonda Dombrovska!

Pāris dienas pirms Vanagkalna slēpošanas festivāla laika apstākļi turpina lutināt slēpošanas entuziastus, un arī hokeja kluba Kurbads spēlētājiem bija lieliska iespēja izmēģināt spēkus un slidošanas tehniku adaptēt gan slidsolim, gan klasiskajai slēpošanai. Lai arī tehniskais arsenāls bija ļoti dažāds, emocijas par sniega priekiem svaigā gaisā bija pozitīvas visiem!

Pēc aktivitātēm Vanagkalna saimniece Olga cienāja izsalkušos sportistus ar ķirbju krēmzupu un mājas firmas ēdienu – jēra gaļas kotletēm. Bet ciemošanās noslēgumā tika skatīta Valda Celmiņa filma “Stuck in Stikine”, kas vēsta par vienu no Raimonda piedzīvojumiem bagātākajām kanoe ekspedīcijām Aļaskā, kas prasīja saliedētu komandas darbu un disciplīnu, lai visi mājās nokļūtu sveikā.

Raimonds pēc seansa savija filmas notikumus kopā ar dažādām epizodēm hokeja dzīvē – par domām un pateiktajiem vārdiem, komandas darbu un mērķi, kas ir svarīgākais neatkarīgi no apstākļiem un pašreizējās situācijas!

Paldies Raimondam un visai Vanagkalna saimei par silto uzņemšanu!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji