Ceturtā neveiksme pēc kārtas mačā pret Olimp
30/11/2019
Ceturtā neveiksme pēc kārtas mačā pret Olimp

Latvijas hokeja čempionāta centrālajā spēlē Olimp komanda inbox.lv ledus hallē uzņēma Latvijas vicečempionus hokeja klubu Kurbads. Lai arī pēc 20 minūtēm rezultāts bija bezvārtu neizšķirts, Olimp hokejistiem ātri izdevās gūt trīs vārtus un izcīnīt drošu uzvaru ar 6:2.

Pirmais periods bija vairāk izlūkošana, lai gan arī bīstamu momentu pie abu komandu vārtsargiem bija gana daudz, bet pārliecinoši darbojas gan Denijs Romanovskis, gan Ervīns Muštukovs.

Otrais periods jau no pirmajām minūtēm aizrit Olimp zīmē – Georgijs Pujacs ar tālu, precīzu un spēcīgu metienu vārtu devītniekā pārspēj Romanovski, atklājot mača rezultātu. Trešdaļas vidū mājinieki gūst vēl divus vārtus vispirms Kirils Galoha, bet pēc mirkļa arī Emīls Ezītis panāk jau pārliecinošo 3:0. Mazākumā gan Jānis Straupe vienus vārtus atgūst, dodoties pārtraukumā 1:3.

Kurbadam mērķis ir skaidrs – atspēlēties trešajā periodā, tomēr gana ātri Olimp gūst ceturtos vārtus, kad pēc reida Nikolajs Jeļisejevs pārspēj Deniju Romanovski, kuru vārtos nomaina Uldis Čalpa. Spēles turpinājumā mājinieki gūst divus vārtus, uz ko Kurbads spēj atbildēt tikai ar Mārtiņa Giptera metienu.

HK Kurbads nākamais mačs jau trešdien, kad paredzēts izbraukums uz Daugavpili.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji