Gada pēdējā spēlē uzvaram HS Rīga
22/12/2018
Gada pēdējā spēlē uzvaram HS Rīga

Sestdienas pēcpusdienā hokeja klubs Kurbads izbraukumā savā gada pēdējā spēlē aizvadīja divcīņu ar turnīra tabulas kaimiņiem. Lai arī pēc diviem periodiem ar minimālu pārsvaru vadībā bija jaunie rīdzinieki, Kurbads noslēdzošajā periodā spēja izraut uzvaru – 3:1.

Pirmā trešdaļa aizritēja diezgan miegaini. Lai arī HK Kurbads ilgstoši bija iespēja spēlēt tikai pret trim pretiniekiem, tomēr rezultāts nemainījās. Otrajā Kurbadam saglabājās minimāls pārsvars laukumā, tomēr rīdzinieki pašaizliedzīgi aizstāvas un izšķirošos brīžos glābj arī Ričards Francis Puče. Kurbads pavirši nospēlē aizsardzībā, par ko tūlīt saņem sodu – no Roberta Petroviča piespēles precīzs no vārtu priekšas ir Rihards Liģis. Pēc 40 nospēlētām minūtēm 1:0 HS Rīga labā.

Trešajā periodā Kurbads pilnībā maina spēles gaitu, pārliecinoši uzbrūkot. Uzbrukumu virpuļi nes augļus jau pirmajā minūtē, kad vārtus gūst Juris Upītis, izmantojot acīgu Jāņa Sprukta piespēli. Viesi turpina bombardēt rīdzinieku vārtus, aizsardzība iztur līdz pat 55. minūtei, kad Juris Upītis vēlreiz apliecina savas snaipera dotības, izvirzot vadībā HK Kurbads. Spēles pēdējo minūti Kurbads spiests aizvadīt četru vīru sastāvā, jaunie rīdzinieki ir tuvu neizšķirtam, tomēr atbildīgajā brīdī lieliski nospēlē Uldis Čalpa. Bet pēdējās sekundēs ripu tukšos vārtos raida Mārtiņš Cipulis.

HK Kurbads nākamā spēle paredzēta 5. janvārī viesos pret Lido komandu. Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu jauno gadu!

Foto galerija ( 27 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji