Gūstam 10 vārtus viesos pret Prizmu
10/09/2019
Gūstam 10 vārtus viesos pret Prizmu

Latvijas hokeja čempionāts HK Kurbads turpinājās ar spēli viesos pret HK Prizma, lai arī Prizma vairākas reizes spēja samazināt rezultāta starpību līdz minimumam, drošu uzvaru ar 10:4 svinēja Kurbads.

HK Kurbads jau no paša spēles sākumā metās uzbrukumā, un arī līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem ilgi līdzjutējiem nebija jāgaida – no vārtu priekšas Niklāvu Rauzu pārspēj Mārcis Zembergs. Kurbads turpina saimniekot mājinieku zonā. 2:0 ar ātru izspēli vairākumā panāk Juris Upītis. Pēc gūtajiem diviem vārtiem Kurbads mazliet atslābinās, bet Prizma sapurinās. Intriga tiek atgūta neilgi pirms perioda beigu sirēnas – kad Juris Bērziņš pieslēdzas uzbrukumam un raida ripu Ulda Čalpas vārtos.

HK Kurbads ofensīva turpinās mača otrajā trešdaļā. Maiņa Zolmanis – Bajaruns – Rancevs nodemonstrē teicamu saspēli, Rancevam noslēdzot uzbrukumu ar precīzu metienu, bet pēc Mārtiņa Giptera metiena pirmais pie ripas ir Aleksandrs Galkins. Prizma gan perioda turpinājumā spēj atgūt vienus vārtus, bet pavisam drīz arī Edijs Brahmanis soda metienā panāk 4:3. Gala vārds gan periodā pieder viesiem – Sandis Zolmanis ietur vairākas Aleksandra Kerča cienīgas pauzes, līdz ar precīzu metienu realizē skaitlisko vairākumu.

Trešajā periodā Kurbads bombardē Rauzas vārtus, vispirms elegantus vārtus iešauj Lauris Bajaruns, bet līdz spēles beigām viņam piebalso Jānis Straupe, Sandis Zolmanis, Lauris Rancevs un Juris Upītis, bet Prizmai precīzs ir Sandis Grīnbergs.

HK Kurbads sestdien ar spēli pret Dinaburgu iesāks mājas spēļu sēriju.

 

Foto galerija ( 55 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji