Harija Vītoliņa hokeja Meistarklase 2020
13/07/2020
Harija Vītoliņa hokeja Meistarklase 2020

Ceturtdien,9.jūlijā, HS “Kurbads” U-17 un JAHL komandu puiši “Kurbads” Ledus Hallē grieza ledu ar vēl lielāku jaudu. Tam par iemeslu kalpoja hokeja Meistarklase Kontinentālās Hokeja Līgas komandas Maskavas “Spartak” galvenā trenera asistenta Harija Vītoliņa vadībā.

Harija Vītoliņa hokeja Meistarklases laikā HS “Kurbads” U-17 un JAHL komandu audzēkņiem bija lieliska iespēja strādāt pie Individuālās Tehnikas izkopšanas, kas neapšaubāmi noderēs krustojot nūjas jau tuvākajās cīņās. “Meistarklases laikā džekiem bija iespēja iegūt ieskatu jaunākajās treniņu metodēs, vingrinājumos un taktikā, ko šobrīd aktīvi piekopj Krievijas un Šveices hokejā,” pauda HS “Kurbads” U-17 un JAHL komandu galvenais treneris Toms Bluks.

“Meistarklase bija aizraujoša ar to, ka tajā bija dažāda veida intensīvi uzdevumi, kuri mums visiem kopā palīdzēja saprast lietas, pie kurām vēl daudz jāstrādā, ja vēlamies hokejā sasniegt top līmeni. Lai to paveiktu, mums ir jālej vēl daudz sviedri gan laukumā, gan ārpus tā. Treniņš ar Hariju Vītoliņu sniedza jaunas zināšanas, pieredzi un deva papildus motivāciju trenēties vēl smagāk,” pauda HS “Kurbads” U-17 komandas aizsargs Alekss Bluks.

Neskatoties uz to, ka globālās pandēmijas dēļ šogad diemžēl nācās atcelt Harija Vītoliņa hokeja nometni, Hokeja Skolas “Kurbads” lielā ģimene saka lielu PALDIES Harijam Vītoliņam par sniegto iespēju attīstīt jauno hokejistu prasmes tā vadītajā hokeja Meistarklasē!

Jau asinām slidas, lai ar jauniegūtām zināšanām, prasmēm, pieredzi un motivāciju augt tiktos jau nākamgad – 2021. gada Harija Vītoliņa hokeja nometnē!

 

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji