HK Kurbads pievienojas Eliezer Sherbatov
12/11/2018
HK Kurbads pievienojas Eliezer Sherbatov

Latvijas čempionu hokeja kluba Kurbads sastāvu papildinājis uzbrucējs Eliezer Sherbatov, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja KHL čempionāta komandā Bratislavas Slovan.

 

Hokejists Latvijā no Kanādas ieradās nedēļas nogalē un jau šorīt aizvadīja kopīgu treniņu ar komandu. Ātrais un tehniskais uzbrucējs ar 13. numuru dosies laukumā jau rītdien spēlē pret HK Liepāja. Bet jau nedēļas beigās HK Kurbads sastāvā spēlēs Kontinentālā kausa izcīņas 3. kārtā Lionā.

 

Šo sezonu Eliezer iesāka LNAH Ziemeļamerikas komandā Berlin Blackjacks, piecās spēlēs sakrājot piecus punktus. Pērn 35 KHL mačos uzbrucējs tika pie četriem(1+3) rezultativitātes punktiem Bratislavas Slovan komandā. Pirms KHL Eliezer Sherbatov pavadīja četras sezonas Kazahstānas čempionātā, 2016. gada sezonā ar Atyrau Beibaris kļūstot par valsts čempionu.

 

Interesanti, ka Eliezer ir divas hokeja pilsonības un trīs valsts pilsonības – Izraēlas, Kanādas un Krievijas. Hokejists vairākkārtīgi ir pārstāvējis Izraēlas izlasi pasaules čempionātos, arī savu karjeru viņš ir iesācis dzimtenē. Uzbrucēja ātrums, uzbrukuma instinkti un starptautiskā pieredze palīdzēs HK Kurbads sasniegt mērķus gan Optibet hokeja līgā, gan Kontinentālā kausa izcīņā!

 

Laipni aicināts komandā!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji