HK Kurbads pievienojas NHL pieredzi guvušais Konstantīns Puškarjovs
20/12/2018
HK Kurbads pievienojas NHL pieredzi guvušais Konstantīns Puškarjovs

Latvijas čempionus hokeja klubu Kurbads pastiprinājis 33 gadus vecais Kazahstānas uzbrucējs Konstantīns Puškarjovs, kurš pēdējās astoņas sezonas aizvadīja KHL komandā Astanas “Barys”.

 

“Konstantīns ir ļoti meistarīgs un talantīgs uzbrucējs ar plašu pieredzi pasaules labākajās līgās. Komandas uzbrukuma līnijā tas būs spēcīgs papildinājums, kas lieti noderēs cīņā par punktiem OHL čempionātā un zelta medaļām izslēgšanas spēlēs,” par komandas papildinājumu stāsta HK Kurbads galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis.

 

Vienošanās ar Puškarjovu panākta līdz sezonas beigām. Paredzams, ka savu debiju hokeja kluba Kurbads rindās uzbrucējs sagaidīs sestdien, izbraukuma spēlē pret HS “Rīga”. Laukumā hokejists dosies ar 81. numuru.

 

Neilgi pēc junioru karjeras noslēguma Puškarjovs vairākas spēles aizvadīja arī NHL vienībā Losangeles “Kings”, savā pirmajā spēlē atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli, bet kopumā pasaules spēcīgākajā līgā viņa rēķinā 17 spēlēs divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles. Uzbrucēja rēķinā arī septiņi pasaules čempionāti Kazahstānas izlases sastāvā.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji