Viesos pārliecinoša uzvara pret HS Rīga!
14/10/2017
Viesos pārliecinoša uzvara pret HS Rīga!

Sestdienas pēcpusdienā Optibet hokeja līgas devītās kārtas spēlē tikās HS Rīga un HK Kurbads. Iepriekšējā šo komandu duelī uzvaru pēcspēles metienos svinēja jaunie rīdzinieki, bet šoreiz pārāki izrādījās valsts čempioni ar rezultātu 9:2.

Līdz ar pirmo iemetienu Kurbads bija apņēmies diktēt notikumus laukumā un agresīvi uzbruka Riharda Norvaiša cietoksnim. Aizsardzība kapitulē piektajā minūtē, kad Rihards Remiņš ar elegantu piespēli atrod Deividu Sarkani, kurš šādas izdevības izmanto. Pavisam drīz mājinieki realizē skaitlisko vairākumu un panāk izlīdzinājumu. Tomēr īsā laika sprīdī Kurbads spēj atbildēt ar diviem gūtiem – vispirms Sandis Zolmanis, bet mirkli vēlāk viņam piebalso Jānis Sprukts. Daudzie noraidījumi Kurbads komandā liedz turpināt ofensīvu pirmajā periodā.

Otrā trešdaļa iesākas ar ātru vārtu guvumu – pēc Gata Gricinska piespēles precīzs ir Jānis Straupe. Pēc mirkļa vārtus gūst arī Toms Zeltiņš, panākot jau ievērojamu četru vārtu pārsvaru. Seko neskaitāmi noraidījumi viesiem, tomēr mazākumi tiek sekmēti izturēti, un ofensīva var turpināties. Vārtus gūst Juris Štāls, bet mazākumā ar lielisku reidu arī Gatis Gricinskis, izpelnoties skaļas komandas ovācijas.

Trešajā periodā pa vārtu guvumiem Deividam Sarkanim un Jānim Spruktam, bet mājiniekiem vēl vienus vārtus gūst Māris Ļeščovs. 9:2 Kurbads labā.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Gatis Gricinskis un Kirils Galoha. HK Kurbads nākamā spēle būs Kontinentālā kausa ietvaros, piektdien, plkst. 19.30 pret Polijas komandu GKS Tychy.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji