Hokeja klubs Kurbads arī šogad rīkos Kontinentālā kausa turnīru!
22/06/2018
Hokeja klubs Kurbads arī šogad rīkos Kontinentālā kausa turnīru!

Pirms Jāņu laiks ir bijis ļoti interesants hokeja klubam Kurbads, jo svētku priekšvakarā izšķīrās – vai HK Kurbads arī šogad rīkos Kontinentālā kausa izcīņas turnīru. Mājasdarbs tika paveikts godam, par ko arī tikām atalgoti – arī šogad no 19. līdz 21. oktobrim Rīgā, Kurbads ledus hallē būs gaidāmi hokeja svētki!

 

HK Kurbads delegācija ar Latvijas čempionāta izslēgšanas spēļu MVP Uldi Čalpu un Tomu Hartmani priekšgalā sekmīgi prezentēja pieteikumu, kā rezultātā ieguvām tiesības rīkot turnīra IIHF Kontinentālā kausa otro kārtu. Bijām gatavi rīkot arī trešo kārtu, provizoriski konkurējot ar Kazahstānas Arlan Kokshetau komandu, tomēr tā kā Kazahstānas pārstāvji neieradās, tiesības ieguva Lionas Lyons komanda. Tātad, ja uzvarēsim otro kārtu, uz trešās kārtas sacensībām dosimies uz Francijas pilsētu Lionu, kur pretī stāsies mājinieki, HK Gomeļ un Arlan Kokshetau komandas!

 

Turnīrā Rīgā mums pretiniekos stāsies Ukrainas čempioni HC Donbass, ar ko spēkojāmies arī pērn (8-1 Kurbads labā), Spānijas spēcīgāko vienību Txuri Urdin San Sebastian un uzvarētāji no A grupas, kur sacentīsies Bulgārijas, Turcijas, Islandes un Izraēlas komandas.

 

“Kontinentālais kauss ir prestižs starptautisks turnīrs, kurā varam nodemonstrēt Latvijas čempionāta komandu spēku. Turnīram gatavosimies ļoti nopietni, mērķis ir uzvarēt turnīrā Rīgā un tad nākamajā kārtā cīnīties par iekļūšanu finālā,” par HK Kurbads gatavošanos stāsta galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis.

 

Paralēlā grupā sacentīsies Budapest MAC, Jesenice Acroni, Ritten Sport un Crvena Zvezda Belgrade vienības.

 

Pērn Kontinentālo kausu ieguva Baltkrievijas komanda Minskas Junostj(HK Kurbads savstarpējā spēlē piekāpās ar 2:4). Minskas komanda ieguva tiesības spēlēt Čempionu līgā. Šī iespēja arī ir galvenā balva turnīrā!

 

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji