HS “Kurbads” JAHL komandas pirmssezonas saliedēšanās pasākums mežā
10/08/2020
HS “Kurbads” JAHL komandas pirmssezonas saliedēšanās pasākums mežā

Aizvadītajās brīvdienās hokeja skolas “Kurbads” JAHL komandai bija iespēja piedalīties unikālā saliedēšanās pasākumā – divu dienu izdzīvošana mežā kopā ar personības izaugsmes treneri Agri Vanagu. Šo divu dienu laikā audzēkņi devās mežā, kur bija jāiemācas pielāgoties nestandarta apstākļiem, orientēties mežā, katram jāiekur un arī jāsargā savs ugunskurs. Vakarā visi kopā vārīja zupu uz ugunskura, kā arī nakšņoja meža vidū.

Kā pastāstīja komandas galvenais treneris Toms Bluks: “Šis bija ļoti interesants saliedēšanās pasākums arī mums treneriem, jo nekad nebijām neko tādu piedzīvojuši, tāpēc varējām vēl labāk saliedēties ar saviem audzēkņiem. Puišiem bija iespēja sevi pārbaudīt un arī pierādīt vēl nebijušos apstākļos un, manuprāt, visiem tas lieliski izdevās!”.

Par savām sajūtām pastāstīja arī HS Kurbads JAHL komandas aizsargs Anrijs Zīra: “Brīvdienu pasākums mežā bija ļoti vērtīgs. Uzskatu, ka šāda pieredze nepieciešama katram puisim. Adrenalīns, izturība, sevis pārvarēšana sniedza lielisku pieredzi iepazīt sevi no citas puses. Oriģinālas un neaizmirstamas brīvdienas. Paldies par šo lielisko iespēju.”

Pats pasākuma organizators Agris Vanags izteicās atzinīgi : “Bija baudījums strādāt ar tik disciplinētiem jauniešiem un kolosāliem treneriem!”

Nākamajās brīvdienās arī U-17 komandai būs iespēja šo visu piedzīvot!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji