Izbraukumā atstājam sausā HS Rīga!
28/09/2019
Izbraukumā atstājam sausā HS Rīga!

Latvijas hokeja čempionātā hokeja klubs Kurbads viesos spēkojās ar hokeja skolas Rīga komandu. Lai arī mača pirmajā periodā laukumā ritēja līdzvērtīgs hokejs, pēc 60 spēlētām minūtēm rezultāts tablo vēstīja 4:0 viesu labā.

Pirmais periods mazliet aizķērās sakarā ar tehniskām problēmām hallē, iespējams, tas bija viens no iemesliem, kāpēc spēli diezgan miegaini iesāka HK Kurbads spēlētāji. Hokeja halles Rīga mazais laukums vienmēr rada papildu intrigu, jo ir grūtāk iekarot vārtu cietoksni. Labas vārtu gūšanas iespējas ir gan pie Denija Romanovska, gan Rūdolfa Lazdiņa vārtiem, tomēr pirmā trešdaļa noslēdzas bez vārtu guvumiem.

Spēles otrās 20 minūtes HK Kurbads spēlētāji iesāk ar pilnīgi citu jaudu, un rezultāts nav ilgi jāgaida – no Jura Upīša piespēles precīzs no vārtu priekšas ir Jānis Sprukts. HK Kurbads ofensīva neapstājas, Juris Upītis ar piespēli labā pozīcijā izvirza Lauri Rancevu,kurš cenšas piespēlēt atpakaļ, bet ripa trāpa pa HS Rīga aizsargu un atrod ceļu vārtos. Pēdējais gala vārds perioda uguņošanā pieder Jurim Upītim, kurš savu spēles trešo rezultativitātes punktu gūst ar vārtiem no vārtu priekšas. 3:0 pēc diviem periodiem.

Trešajā periodā HK Kurbads turpina dominēt laukumā, izveidojot krietni vairāk bīstamu momentu pie jauno rīdzinieku vārtiem. Rezultāts gan mainās tikai vienu reizi, kad Jānis Straupe pielabo Hārdija Parādnieku metienu un uzstāda spēles gala rezultātu – 4:0.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Denijs Romanovskis, kurš atvairīja visus 16 metienus, kā arī Bogdans Hodass. Jau trešdien abas komandas tiksies atkārtoti, tikai Kurbads ledus hallē.

 

Foto galerija ( 29 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji