Izbraukumā pārspējam HS Rīga
06/10/2018
Izbraukumā pārspējam HS Rīga

Optibet hokeja līgas sestdienas spēļu kartā HK Kurbads izbraukumā tikās ar HS Rīga, kam šī bija pirmā mājas spēle. Lai arī pirmajā savstarpējā mačā uzvaru svinēja jaunie rīdzinieki, šoreiz Kurbads uzvarēja pārliecinoši, svinot uzvaru ar rezultātu 10:3.

Līdz ar pirmajām minūtēm laukumā saimnieko HK Kurbads hokejisti, arī līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem ilgi nav jāgaida – realizējot skaitlisko vairākumu, precīzs no zilās līnijas ir Renārs Valters. Perioda turpinājumā vārti tiek gūti visām skatītāju gaumēm – izceļas Lauris Rancevs, Juris Upītis un Edgars Homjakovs mazākumā.

Otrajā trešdaļā spēles gaita nemainās, Kurbads panāk jau 7:0 pēc Toma Hartmaņa, Renāra Valtera un Artūra Logunova metieniem. Rīdziniekus neapmierina šāda rezultāta starpība un viņi uzsāk provokācijas, kāpēc Lauris Rancevs izvicina dūres ar Ralfu Jevdokimovu. HS Rīga atgūst vienus vārtus ar tālu metienu no zilās līnijas. Līdz perioda beigām izceļas vēl vieni asumi – Juris Upītis kautiņā spēkojas ar Jorenu Graudu, šiem abiem un arī Mārtiņam Gipteram noraidījums līdz spēles beigām. Neilgi pirms perioda beigām Renārs Valters vēlreiz nodemonstrē tālšāvienu, gūstos hattrick!

Trešais periods ir formalitāte – Kurbadam vārtus gūst Jānis Straupe un Mārtiņš Cipulis, bet HS Rīga labā izceļas Patriks Trasūns un Aleksandrs Biškins. Par HK Kurbads lielo pārsvaru liecina arī metienu attiecība – 62:15.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Renārs Valters un Aleksandrs Biškins. Nākamā spēle jau trešdien Jelgavā.

Foto galerija ( 36 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji