Izbraukumā revanšējamies Mogo
04/10/2017
Izbraukumā revanšējamies Mogo

Trešdienas vakarā Mogo hallē norisinājās jau par tradīciju kļuvušais Rīgas derbijs starp HK Kurbads un Mogo komandām. Spraigā spēlē uzvaru pēcspēles metienu sērijā svinēja pašreizējie valsts čempioni.

Vārtu guvumiem ražīgākā izvērtās jau pirmā trešdaļa, kad perioda vidū Rihards Remiņš no vārtu priekšas vadībā izvirzīja viesus, bet pēc pāris minūtēm pērnā gada Latvijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Elviss Želubovskis līdzsvaroja rezultātu. Pirmā trešdaļa aizritēja bez noraidījumiem.

Otrajā turpinājās agresīva spēle, kas reizēm lika arī pārkāpt noteikumus, tomēr vairākumus komandas izmantot nespēja. Juris Ziemiņš spēj ielauzties Kurbads aizsardzības zonā un ar metienu no distances aizsarga aizsegā vadībā izvirza jau Mogo komandu.

Trešajā periodā laukumā notikumus diktē Kurbads komanda, ļoti bieži apdraudot Mogo vārtus, tomēr uzdevumu augstumos ir Henrijs Ančs, kurš tomēr kapitulē tikai vienu reizi, kad Sergejs Pečura no vārtu priekšas izraida ripu starp viņa kājsargiem. Kurbadam metienu pārsvars trešdaļā ir 18:8, bet rezultāts uz tablo pēc spēlētām 60 minūtēm vēsta 2:2.

Papildlaikā arī spēle 3:3 korekcijas neievieš, un seko pēcspēles metienu sērija, kurā meistarīgāki izrādās Kurbads spēlētāji – Deivids Sarkanis un Edgars Brancis savas izdevības izmanto, bet Uldis Čalpa neitralizē Mogo spēlētāju centienus. Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Sandis Zolmanis un Juris Ziemiņš. Nākamais mačs Kurbads hokejistiem jau sestdien, kad savās mājās uzņemsim Prizma komandu.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji