Izbraukumā sagraujam HS Rīga!
13/01/2018
Izbraukumā sagraujam HS Rīga!

Sestdienas pēcpusdienā hokeja skola Rīga savā laukumā uzņēma hokeja klubu Kurbads. Jau pirmajā periodā iegūstot trīs vārtu pārsvaru, pārliecinošu uzvaru ar 12:2 svinēja viesi, Mārtiņam Gipteram un Sandim Zolmanim izceļoties ar “Hat-trick”.

Jau ar pirmo iemetienu spēli kontrolēja HK Kurbads, vērpjot uzbrukumu virpuļus rīdzinieku zonā. Nebija nospēlētas pat 10 minūtes, kad  tablo vēstīja jau 3:0 viesu labā, divreiz precīzs bija Sandis Zolmanis, bet vienreiz Rihards Remiņš. Rīga spēj realizēt lielo skaitlisko vairākumu, tomēr uzreiz ar šāvienu no zilās līnijas atbild Aleksandrs Galkins – periods noslēdzas ar 4:1 Kurbads labā.

Otrajā trešdaļā spēles raksturs nemainās, Kurbads uzbrūk krietni vairāk un vietu vārtos ieņēmušais Denijs Romanovskis ir spiests kapitulēt jau pēc 3 minūtēm, kad metienu no zilās līnijas vārtos pāradresē Edgars Brancis. Mājinieki vienus vārtus atgūst, bet Kurbads līdz perioda beigām ar Mārtiņa Giptera diviem precīziem metieniem panāk jau 7:2.

Noslēdzošā trešdaļa ir tikai formalitāte, Kurbads komandā vārtus gūst Mārtiņš Cipulis, Martins Lavrovs, Mārcis Zembergs, Sandis Zolmanis un Mārtiņš Gipters, pēdējiem diviem noformējot sev Hat-Trick, pirmos Kurbads komandai šajā gadā.

Par labāko spēlētāju Kurbds komandā tiek atzīts Toms Zeltiņš, bet nākamo spēli aizvadīsim trešdien, Jelgavā tiekoties ar Zemgale/LLU komandu.

Foto galerija ( 54 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji