Izcīnām punktu pret Kazahstānas čempioniem
17/11/2018
Izcīnām punktu pret Kazahstānas čempioniem

Kontinentālā kausa turnīra otrajā dienā Latvijas čempioni krustoja nūjas ar Kazahstānas čempioniem. Aizraujošā un emocijām bagātā spēlē uzvaru pagarinājumā svinēja Arlan Kokshetau komanda. Rīt HK Kurbads aizvadīs maču ar mājiniekiem.

Spēles sākums ļoti veiksmīgs izvērtās HK Kurbads, jau sestajā minūtē izvirzoties vadībā pēc Elizera Šerbatova metiena no vārtu priekšas. Prieki gan bija īsi, jo tūlīt pat Kazahstānas komanda atspēlējās. Pirmais periods gan paiet Kurbads zīmē – jo pēc Edgara Branča metiena Latvijas čempioni atgūst vadību.

Arī otrajā periodā Kurbadam ir iespējas skaitliskajā vairākumā palielināt pārsvaru, tomēr izmantot viena vīra pārsvaru nesekmējas. Vēl vairāk, Kazahstānas komandai izdodas rezultatīvs pretuzbrukums mazākumā minūti līdz otrā perioda noslēgumam.

Trešajā periodā risinās līdzīga spēle. Spēles grožus 53. minūtē pārņem Kokšetavas komanda, realizējot skaitlisko vairākumu. Neilgi līdz spēles beigām Kurbads riskē un tas attaisnojas, spēlējot mazākumā tiek noņemts vārtsargs un pretinieki tiek izprovocēti uz noraidījumu, kas ar noņemtu Uldi Čalpu nozīmē vienu vārtu pārsvaru. Veiksme ir Kurbads pusē un Mārtiņš Cipulis no vārtu priekšas izlīdzina pārsvaru.

Pagarinājumā gan Kazahstānas čempioniem izdodas realizēt skaitlisko vairākumu, kas nozīmē, ka Kurbads izcīna vienu punktu un pagaidām saglabā cerības uz ceļazīmes izcīnīšanu.

Foto galerija ( 20 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji