Jānis Sprukts Kurbads krāsās!
02/10/2017
Jānis Sprukts Kurbads krāsās!

Ilggadējais Latvijas izlases hokejists Jānis Sprukts, kurš vēl pavasarī priecēja līdzjutējus Pasaules čempionātā Ķelnē, panācis vienošanos ar hokeja klubu “Kurbads”.

 

“Ar kluba vadību atradām kopīgu valodu un panācām vienošanos uz mēnesi ilgu periodu, pēc tam skatīsimies kā būs. Palīdzēsim viens otram – man iesākt sezonu, bet klubam sasniegt mērķus, kas tuvākā mēneša laikā ir skaidri – iekļūt nākamajā kārtā Kontinentālajā kausā un uzvarēt spēles Latvijas čempionātā,” stāsta Jānis Sprukts, kurš šorīt jau aizvadīja treniņu kopā ar komandu.

 

“Sestdien noskatījos spēli un ļoti patika komandas sniegums. Kolektīvs ļoti labs, čaļi forši, vairumu pazīstu jau ilgāku laiku. Jaunākos zinu mazāk, bet viss būs kārtībā. Tagad viss ir tikai darba jautājums.”

 

Jānis Sprukts “Kurbads” komandas sastāvā ar 13. numuru debitēs jau trešdien izbraukuma spēlē pret “Mogo”, bet sestdien aizvadīs pirmo maču mājās pret “Prizma”. “Vēlētos aicināt līdzjutējus atbalstīt komandu gan tagad Latvijas čempionāta spēlēs, gan arī Kontinentālajā kausā, lai parādītu citu valstu komandām, ka Latvijā ir spēcīgi līdzjutēji arī vietējā čempionātā!”

 

Augumā raženais uzbrucējs Latvijas izlases kreklā aizvadījis 12 Pasaules čempionātus un piedalījies divās Olimpiskajās spēlēs. 2000. gada NHL draftā Spruktu draftēja Floridas “Panthers” ar 234. numuru. Pasaules spēcīgākajā līgā debitēja 2006. gadā, kopā 14 spēlēs gūstot 3(1+2) punktus. Pērn uzbrucējs spēlēja Alpu hokeja līgā Ritten/Renon komandas sastāvā, 17 spēlēs sakrājot 12 (5+7) punktus un palīdzot komandai kļūt gan par Itālijas, gan par Alpu hokeja līgas čempioniem.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji