Jauno gadu iesākam ar neveiksmi Jelgavā
09/01/2020
Jauno gadu iesākam ar neveiksmi Jelgavā

Trešdienas vakarā hokeja klubs Kurbads atsāka Optibet hokeja līgas regulārās sezonas mačus, izbraukumā tiekoties ar Jelgavas Zemgale/LLU komandu. Aktīvā, agresīvā un interesantā mačā pārāki ar 3:1 tomēr izrādījās mājinieki.

Pašā mača sākumā aktīvāk un bīstamāk uzbrūk viesi, tomēr mājinieki spēj lauzt spēles gaitu un pamazām pārņemt iniciatīvu. Julians Misjus apzog HK Kurbads aizsargus izlaužas uz vārtu priekšu, kur iestumj ripu Denija Romanovska sargātajā cietoksnī. Laukumā turpina ritēt līdzvērtīgs hokejs, bet veiksmīgāki izrādās mājinieki, Ričards Bernhards ar metienu no laukum stūra pārsteidz Romanovski un dubulto mājinieku pārsvaru.

Otrajā trešdaļā liels teritoriālais pārsvars ir viesiem, bieži uzbrūkot Riharda Cimermaņa vārtiem. Vārtsargs gan ir nekļūdīgs, likvidējot visas briesmas. Tomēr arī viņš ir bezspēcīgs pret Laura Bajaruna metienu, kurš spēles vidusdaļā panāk vienu vārtu deficītu Kurbads komandai.

Noslēdzošā trešdaļa sola aizraujošu hokeju, un tādu arī līdzjutēji piedzīvo. Kurbads aktīvi metas uzbrukumā, bet Zemgale cierē uz pretuzbrukumiem, ko arī sekmīgi izdodas sagaidīt un realizēt – precīzs Jegors Kurbatovs, nostādot viesus pagalam neizteiksmīgās pozīcijās. Kurbads gan nepadodas, tomēr lielā mērā izredzes izkūp, kad Jurim Štālam izsit drošinātāji – dūriens ar nūju un piecu minūšu noraidījums astoņas minūtes līdz spēles beigām. Kurbads iztur mazākumu, pa reizei apdraudot arī Cimermaņa vārtus. Arī spēle sešatā pret pieciem jelgavniekiem augļus nenes – tiek piedzīvots zaudējums ar 1:3.

Komandas atkārtoti tiksies jau sestdien Kurbads ledus hallē!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji