Kurbadam uzvara pusfināla ceturtajā spēlē!
02/03/2018
Kurbadam uzvara pusfināla ceturtajā spēlē!

Latvijas hokeja čempionāta pusfināla sērijas ceturtajā spēlē hokeja klubs Kurbads savā laukumā spēja atspēlēt divu vārtu deficītu un izcīnīt uzvaru pār Liepāja/Optibet ar rezultātu 5:3. Trīs vārti HK Kurbads rindās aizsargam Aleksandram Galkinam.

Liepājnieki spēli iesāka ļoti mobilizēti, kamēr HK Kurbads diezgan miegaini, vairāk aizstāvoties pret liepājnieku ofensīvu. Viesiem arī izdodas realizēt skaitlisko vairākumu – Bruno Zabja metiens pēc rikošeta ielido Ulda Čalpas sargātajos vārtos. Pēc pāris minūtēm liepājnieki uzvar iemetienu – Māris Miezis ar metienu no zonas vidus panāk jau divu vārtu pārsvaru. Perioda beigās izceļas vairāki incidenti, kurā Edgars Homjakovs tiek noraidīts līdz spēles beigām par sitienu ar galvu – HK Kurbads būs trīs minūtes vairākuma otrajā trešdaļā.

Vairākums arī sekmīgi tiek realizēts – Aleksandra Galkina metiens no zilās līnijas ir neredzams Vadimam Miščukam. HK Kurbads atgūst emocijas un arvien  biežāk apdraud vārtus. Arī nākamais vairākums līdzīgā stilā tiek izmantots, atkal precīzs no zilās līnijas ir Aleksandrs Galkins.

Trešā perioda sākumā liepājnieki pretuzbrukumā spēj gūt vārtus un izvirzīties vadībā, bet tas šajā vakarā arī ir pēdējais liepājnieku prieka mirklis. Vispirms Aleksandrs Galkins no savas vietas uz zilās līnijas iemet hat-trick. Bet tūlīt pat Mārtiņš Cipulis izvirza vadībā mājiniekus. Liepāja/Optibet ir labas izdevības arī skaitliskajā vairākumā, tomēr uzdevumu augstumos ir HK Kurbads aizsardzība un Uldis Čalpa. Spēles liktenis tiek izšķirts priekšpēdējā minūtē, kad no vārtu priekšas precīzs ir Jānis Sprukts.

HK Kurbads izcīna trešo uzvaru sērijā. Piektā spēle paredzēta svētdien, plkst. 13:30 Liepājā.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji