Kurbads hokeja skola Rīgas labāko pulkā!
14/12/2018
Kurbads hokeja skola Rīgas labāko pulkā!

Esam pagodināti, ka mūsu hokeja skola Kurbads jau savā pirmajā pastāvēšanas gadā ieguvusi atzinību kā viena no labākajām Rīgas pilsētas bērnu un jaunatnes sporta organizācijām, vienīgā hokeja skola starp laureātiem.

Atzinības balvu saņēma HS Kurbads direktors Juris Štāls. “Esmu ļoti priecīgs un gandarīts, ka jau no paša sākuma tikām pamanīti un arī novērtēti par to, ka spējam dot prieku bērniem nodarboties ar hokeju un radīt vidi veselīgam dzīvesveidam lieliskos apstākļos. Paldies Rīgas domei par novērtējumu!”

Hokeja skola Kurbads darbojas no 2017. gada un šobrīd tajā ir 90 audzēkņi četrās vecuma grupās.

Konkursa „Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija” Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) organizē jau vairākus gadus, lai veicinātu nevalstisko organizāciju iesaistīšanu regulāru sporta nodarbību nodrošināšanā, kā arī bērnu un jaunatnes sporta pasākumu organizēšanā.

Konkursā ik gadu aicina piedalīties nevalstiskās sporta organizācijas, kas organizē un nodrošina sporta nodarbības Rīgas administratīvajā teritorijā bērniem un jauniešiem valstī atzītajos sporta veidos.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji