Mājās ar lielu pārsvaru uzvaram Prizma
27/01/2018
Mājās ar lielu pārsvaru uzvaram Prizma

 

Sestdienas pēcpusdienā turpinājās Optibet hokeja līgas spēles. Kurbads ledus hallē mājinieki HK Kurbads uzņēma Prizma komandu, kam piekāpās iepriekšējā savstarpējā cīņā. Šoreiz iztika bez pārsteigumiem un HK Kurbads svinēja pārliecinošu uzvaru ar 6:1.

Pirmo periodu Kurbads iesāka ļoti kaujinieciski, meklējot taisnāko ceļu uz Kārļa Zakrevska cietoksni. Īsta Drēzdenes bombardēšana sākās 4. minūtē, kad Juris Upītis ar elegantu piespēli uz tālo stabu atrod Mārtiņu Cipuli. Pēc mirkļa līdzīgu kombināciju izspēlē Gatis Gricinskis un Rihards Remiņš, pēdējam raidot ripu tukšos vārtos. Bet jau nākamajā nomaiņā Hārdijs Parādnieks no zilās līnijas gūst arī trešos vārtus. Tūlīt pat Prizma izcīna iespēju spēlēt skaitliskajā vairākumā un to arī ļoti ātri realizē – metiens no zilās līnijas, un pirmais pie atlēkušās ripas ir Pjotrs Šlikovs. Zaudētie vārti neaptur Kurbadu – Gatis Gricinskis atjauno trīs vārtu pārsvaru, bet Jānis Sprukts īsi pirms perioda beigu sirēnas iemet jau piekto ripu Prizmas vārtos.

Otrajā periodā spēle nomierinās, kas lielā mērā skaidrojams ar Kurbads komandas aizraušanos ar liekām piespēlēm un ripas pieturēšanu, izvēloties iespējas padarīt vēl labākas. Lai arī pāris reizes ir iespēja darboties skaitliskā vairākumā, tomēr Prizmas aizsardzība ir uzdevumu augstumos, vai arī metiens ir nesekmīgs. Pēc ļoti rezultatīvā pirmā perioda otrais noslēdzas bez vārtu guvumiem.

Ja pirmajā trešdaļā bija vārtu lietus, tad otrajā bija noraidījumu krusa. Vispirms gan Mārtiņš Gipters ātrā pretuzbrukumā pirmajā minūtē gūst komandas sestos vārtus, bet pēc tam abām komandām ir lieliska iespēja pārbaudīt savas skaitliskā vairākuma un arī mazākuma brigādes, Kurbadam gan mazākumā spēlējot biežāk. Rezultāts gan nemainās, pateicoties lieliskam vārtsargu sniegumam.

Nākamo maču HK Kurbads aizvadīs trešdien Liepājā. Mača sākums 19.30!

Foto galerija ( 1 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji