Mājās atzīstam Zemgale/LLU pārākumu
27/10/2018
Mājās atzīstam Zemgale/LLU pārākumu

27. oktobra vakarā Kurbads ledus hallē mājinieki hokeja klubs Kurbads tikās ar Zemgale/LLU komandu. Lai arī laukumā valdīja līdzīgs, uzbrukumiem bagāts hokejs, spēlei noslēdzoties, uzvaru ar 5:2 svinēja jelgavnieki.

Spēli ļoti aktīvi iesāka viesi, nekautrējoties apdraudēt Ulda Čalpas vārtus no visām pozīcijām. Ofensīva dod arī pirmos augļus, kad pirmais pie ripas vārtu priekšā ir Ričards Bernhards, izvirzot vadībā Zemgale/LLU komandu. Kurbadam izdodas vienādot spēles gaitu, turklāt perioda vidusdaļā arī izlīdzināt rezultātu – precīzs no pašas vārtu priekšas ir Lauris Rancevs, izmantojot acīgu Jura Upīša piespēli. Perioda noslēgumā Edmunds Augstkalns ar metienu no zilās līnijas vadībā izvirza jau Latvijas čempionus, sodot Jelgavas komandu par Kristapa Jākobsona rupjo spēli pret Edgaru Homjakovu.

Otrajā periodā teritoriālais pārsvars ir mājiniekiem, tomēr lieliski vārtos darbojas Rihards Cimermanis. Vēl vairāk retajos pretuzbrukumos viesiem izdodas gūt divus vārtus – vispirms izceļas Marks Mežsargs, bet mirkli vēlāk arī Iļja Makarovs.

Trešajā periodā Kurbadam jāmetas atspēlēties, bet Zemgale/LLU būvē precīzu un saskaņotu aizsardzību, liedzot mājiniekiem regulāri un bīstami apdraudēt vārtus. Jelgavniekiem viss izdodas sekmīgi, turklāt nepilnas divas minūtes līdz spēles beigām Artjoms Ogorodņikovs pretuzbrukumā gūst arī ceturtos vārtus. Kurbads maina Uldi Čalpu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr ripa atkal nokļūst rīdzinieku vārtos – 5:2 spēles gala rezultāts.

Par mača labāko spēlētāju HK Kurbads rindās tiek atzīts Deivids Sarkanis, bet Zemgale/LLU komandā Rihards Cimermanis, kurš atvairīja 36 no 38 Kurbads spēlētāju metieniem.

 

Foto galerija ( 37 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji