Mājās sakaujam HS Rīga un turpinām uzvaru sēriju
02/11/2017
Mājās sakaujam HS Rīga un turpinām uzvaru sēriju

Trešdienas vakarā kārtējā Optibet hokeja līgas spēlē starp hokeja klubu Kurbads un hokeja skola Rīga, pārliecinošu uzvaru Kurbads ledus hallē svinēja mājinieki, ar 8:2 neatstājot cerības jaunajiem rīdziniekiem.
Lai arī spēli ļoti apņēmīgi iesāka Igora Smirnova aizbilstamie, tomēr trešajā minūtē tablo vēstīja 1:0 Kurbads labā, kad pēc Mārča Zemberga piespēles, ripu vārtos raida Rihards Remiņš. Neskatoties uz vārtu zaudējumu, HS Rīga bieži uzturas mājinieku zonā un apdraud Nila Grīnfogela vārtus. Rezultāta pārsvaru dubulto Toms Zeltiņš, kurš ir pirmais pie atlēkušās ripas pēc Dāvja Straupes metiena. Dodoties pirmajā pārtraukumā, 2:0 Kurbads labā.
Otrā perioda sākums ir auksta duša viesiem, jo pēc Renāra Valtera metiena ripa atlec no vārtsarga un to vārtos pāradresē Mārtiņš Cipulis, panākot jau 3:0. Turpinājumā HS Rīga atgūst vienus vārtus, kad precīzs ir Elvis Dins Kalnbērziņš. Pavisam drīz Kurbads atjauno trīs vārtu pārsvaru, Sandim Zolmanim nodemonstrējot izcilu individuālo meistarību, vārtu priekšā apspēlējot Rihardu Norvaišu. Perioda vidū Dāvis Straupe, saņēmis ripu pretinieku zonas vidū, ar ļoti precīzu metienu liek piekto reizi kapitulēt Norvaišam. Pēc šī metiena Norvaiša vietu vārtos ieņem Denijs Romanovskis.
Trešajā periodā turpinās uzbrukuma hokejs abu komandu izpildījumā. Vispirms Kurbads gūst trīs vārtus pēc kārtas, izceļoties Mārcim Zembergam, Gatim Gricinskim un Martinam Lavrovam, bet ar precīzu metienu vārtu augšējā stūrī atbild Kirils Galoha.
Kurbads svin uzvaru spēlē ar 8:2. Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Dāvis Straupe, kurš izcēlās ar vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm, un Mikus Mintautišķis. Nākamā spēlē HK Kurbads jau sestdien, kad savā laukumā uzņemsim HK Zemgale/LLU.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji