Minimāli piekāpjamies arī HK Liepāja!
23/11/2019
Minimāli piekāpjamies arī HK Liepāja!

Hokeja klubs Kurbads turpina savu mājas spēļu sēriju, sestdienas pēcpusdienā tika aizvadīts mačs ar hokeja klubu Liepāja, kas pēdējos mačos rāda ļoti atzīstamu sniegumu. Mačs izvērtās ļoti spraigs un rezultāts mainījās bieži un neprognozējami, bet skanot beigu sirēnai viesi svinēja minimālu uzvaru – 3:4.

Līdz ar iemetienu abas komandas nekautrējās doties uzbrukumā un bieži apdraudēt sāncenšu vārtus. Uzbrukumu šūpolēs iesākumā veiksmīgāki ir mājinieki, kad, izmantojot liepājnieku kļūdu aizsardzībā, ar metienu starp Māra Jučera kājsargiem rezultātu atklāj Lauris Rancevs, kurš turpina uguņot – piecpadsmitie vārti sezonā. Lieliski pirmajā periodā darbojas Denijs Romanovskis, kurš nosargā savus vārtus neskartus – pēc pirmajām 20 minūtēm minimāls pārsvars Kurbadam.

Liepājnieki aktīvi iesāk spēles otro trešdaļu, izpelnoties iespēju darboties skaitliskajā vairākumā, ko Māris Diļevka arī sekmīgi realizē. Kurbads gana ātri spēj atbildēt ar Jāņa Straupes vārtiem. Tomēr gala akords pieder liepājniekiem, ja precīzāk – Markam Kaleiņikovam, kurš īsā laika brīdī gūst divus vārtus un pirmo reizi mačā vadībā izvirza HK Liepāja.

Trešajā periodā Kurbads metas atspēlēties, ko arī izdodas gana ātri izdarīt – Jēkabs Rēdlihs labā ātrumā tiek garām pretinieku aizsargiem un ar viltīgu metienu tuvējā stūrī panāk 3:3. Svaru kausi gan atkal ātri nosveras par labu liepājniekiem, jo trīs minūtes vēlāk Mārtiņš Oskars Freimanis gūst vārtus pret saviem bijušajiem kluba biedriem. Kā vēlāk izrādās, tie arī ir pēdējie vārti šajā mačā. Kurbads piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Jēkabs Rēdlihs un Marks Kaleiņikovas. Jau trešdien aizvadīsim maču ar HK Mogo.

Foto galerija ( 63 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji