Mogo nosargā pārsvaru savās mājās
29/09/2018
Mogo nosargā pārsvaru savās mājās

Mogo hallē Rīgas derbija duelī starp HK Kurbads un HK Mogo uzvaru svinēja mājinieki, kas otrā perioda beigās iekrāja trīs vārtu pārsvaru, ar ko bija pietiekami, lai mačā svinētu uzvaru ar 5:4.

Mačs iesākās ar ātru un azartisku hokeju abu komandu izpildījumā un daudziem vārtu gūšanas momentiem. Pirmajā periodā vienīgie vārti tiek gūti pēc individuāli meistarīga Riharda Mareņa solo reida, izlaužoties cauri aizsargiem un apspēlējot arī Uldi Čalpu.

Otrā perioda sākumā Kurbads atbild Jura Upīša metienu no zonas vidus, tomēr turpinājums trešdaļā pilnībā pieder Mogo hokejistiem. Vispirms pērnā gada Kurbads spēlētājs Gatis Gricinskis apslido vārtus un ar negaidītu metienu vārtu augšējā stūrī atjauno Mogo pārsvaru, bet nepilnu minūti vēlāk viņš ar lielisku piespēli uz tālo stabu atrod Rihardu Mareni, kurš panāk jau 3:1. Ar to gan Mogo ofensīva neapstājas – Kārlis Ozoliņš trešdaļas pēdējā minūtē gūst komandas ceturtos vārtus, nostādot HK Kurbads pagalam neapskaužamā situācija.

HK Kurbads gan nepadodas un trešajā periodā metas atspēlēties. Pirmie vārti krīt astotajā minūte, kad no zonas vidus Mārtiņš Cipulis pārspēj Henriju Anču. Situāciju sarežģī Gatis Gricinskis, ātrajā pretuzbrukumā gūstot savus otros vārtus spēlē un atjaunojot triju ripu pārsvaru. Mārtiņš Cipulis drīz pēc tam atbild ar vēl vieniem vārtiem, bet divas minūtes līdz beigām Lauris Rancevs rezultāta starpību samazina līdz minimumam. Atlikušajā laikā gan Mogo neļauj viesiem izvērsties savā aizsardzībās zonā un svin uzvaru ar 5:4.

Nākamais mačs jau trešajā oktobrī, kad savās mājās uzņemsim HK Prizma!

 

Foto galerija ( 32 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji