Negaidīts zaudējums pret Prizma
22/11/2017
Negaidīts zaudējums pret Prizma

Trešdienas vakarā pirmajā Optibet hokeja līgas spēlē pēc atgriešanās no Kontinentālā kausa turnīra hokeja klubs Kurbads savā laukumā uzņēma čempionāta pastarīšus HK Prizma, kas negaidīti spēja izcīnīt uzvaru ar 4:3.

Līdz ar spēles sākumu aktīvāk spēlēja Prizma hokejisti, kamēr mājinieki izskatījās miegaini, un tika sodīti jau otrajā minūtē, kad no vārtu priekšas precīzs ir Rihards Krastiņš. Drīz pēc tam viesi tiek atstāti trijatā, tomēr Kurbads centienus atspēlēties neitralizē Edgars Lūsiņš vai savstarpēja nesaprašanās. Līdzsvars uz tablo atgriežas pēc veiksmīga Deivida Sarkaņa metiena. Tiesa, periods noslēdzas ar Prizmas pārsvaru, jo drīz vien Nilu Grīnfogelu pārspēj Valērijs Vorožcovs.

Otro periodu Kurbads iesāk krietni apņēmīgāk, iespiežot viesus aizsardzības zonā. Spiediens rezultējas panākumos – vispirms skaistu kombināciju noslēdz Deivids Sarkanis, bet pēc mirkļa Gatis Gricinskis ar meistarīgu metienu vadībā izvirza jau mājiniekus. Perioda noslēgums paiet Prizmas zīmē – izlīdzinājumu no vārtu priekšas panāk Haralds Podziņš, bet perioda izskaņā vairākumu realizē Rihards Krastiņš, panākot 4:3.

Noslēdzošajā trešdaļā milzīgs pārsvars ir mājiniekiem, ko gan taustāmā iznākumā neizdodas pārvērst. Lielisks vārtos ir Edgars Lūsiņš, un droši darbojas arī Prizma aizsardzība. Spēle noslēdzas ar rezultātu 4:3 – pirmā uzvara Prizma komandai šogad.

Nākamais mačs jau sestdien, plkst. 16.00 Kurbads ledus hallē, kur uzņemsim čempionāta vicelīderus HK Liepāja/Optibet.

Foto galerija ( 30 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji