No desmit – desmit!
23/10/2019
No desmit – desmit!

Hokeja klubs Kurbads turpina uzvaru gājienu Optibet hokeja līgā – viesos pret Zemgale/LLU komanda tiek izcīnīta desmitā uzvara pēc kārtas ar rezultātu 5:2, lai arī mača sākumā mājinieki bija izvirzījušies vadībā.

Spēles sākums izdevās ārkārtīgi notikumiem bagāts. Mārtiņš Gipters met no zilās līnijas, ripa trāpa pa vārtu stabu, tomēr to ātri vārtos raida Lauris Bajaruns. Jelgavniekiem gan vajag tikai vienu minūti, lai rezultātu izlīdzinātu – pēc solo gājiena precīzs ir Rustams Begovs. Mača sestajā minūtē Aleksandrs Novikovs pārspēj Uldi Čalpu un vadībā jau ir mājinieki. Viņu prieki gan ir īsi, jo Lauris Bajaruns ar skaistu piespēli uz tālo stabu izgādā lielisku vārtu gūšanas momentu Kirilam Tambijevam, kurš šādas iespējas garām nelaiž – 2:2!

Otrais periods aiziet hokeja kluba Kurbads zīmē. Vienīgo viesu vairākumu realizē Lauris Rancevs, elegantu Sanda Zolmaņa piespēli pārvēršot vārtu guvumā. Kurbads turpina uzbrukt, gūst vēl vienus vārtus – tomēr soģi ir nepiekāpīgi, tie gūti ar kāju un rezultāts saglabājas 3:2. Lauris Rancevs gan 5 sekundes līdz perioda beigu sirēnai panāk divu vārtu pārsvaru, pirms komandas dodas uz ģērbtuvēm.

Trešo periodu Kurbads hokejisti iesāk ar disciplinētu aizsardzību, neļaujot Jelgavas hokejistiem izvērsties. Mača liktenis lielā mērā tiek izšķirts perioda ceturtajā minūtē, kad Lauris Rancevs pārtver ripu, aizskrien pretuzbrukumā un ar metienu starp vārtsarga kājsargiem gūst savus trešos vārtus mačā jeb hat-trick!

Hokeja klubs Kurbads izcīna desmito panākumu pēc kārtas un ieņem pirmo vietu turnīra tabulā. Jau sestdien abas komandas tiksies atkārtoti – šoreiz Kurbads ledus hallē!

Foto galerija ( 31 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji