No Liepājas pārbraucam tukšā
24/01/2019
No Liepājas pārbraucam tukšā

OHL čempionāta kārtējā spēlē Liepāja hokeja klubs Kurbads ar minimālu rezultātu 2:1 piekāpās laukuma saimniekiem.

Mači Liepājā nekad nav viegli, jo mājinieki izceļas ar ātru un agresīvu spēli savā laukumā. Arī šoreiz mača sākumā bija labs presings uz viesu vārtiem, ko izdodas atvairīt un pārvērst spēli uz pretējo laukuma pusi, vairākas reizes spēlējot skaitliskajā vairākumā. Vairākumus gan neizdodas realizēt, bet veiksmīgs uzbrukums padodas liepājniekiem – Roberta Mamčica mestā ripa paliek vārtu priekšā, kur pirmais pie tās ir Egidijus Binkulis.

Otrais periods iesākas Kurbads zīmē vairāki bīstami uzbrukumi Kristapa Nazarova cietoksnim noslēdzas ar Jāņa Sprukta vārtu guvumu, izlīdzinot rezultātu. Turpinājumā laukumā dominē diezgan atklāts hokejs, kurā nevienai komandai neizdodas gūt virsroku. Divi secīgi noraidījumi viesu rindās paver lielo iespēju HK Liepāja hokejistiem izvirzīties vadībā, tas arī sekmīgi tiek izmantots – Egila Kalna mesto ripu Uldis Čalpa atvaira, bet atkal pie atlēkušās ripas vārtu priekšā pirmais ir liepājnieku spēlētājs, Romāns Nekļudovs panāk 2:1.

Trešajā periodā daudz uzbrūk Kurbads hokejisti, bet saimnieki spēj organizēt drošu un disciplinētu aizsardzību. Viesi vairākas vārtu gūšanas izdevības neizmanto un, skanot beigu sirēnai, rezultāts uz tablo vēsta 2:1 Liepājas komandas labā.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Kristaps Nazarovs un Juris Upītis. Nākamais mačs jau sestdien, plkst. 13.00 izbraukumā pret HK Prizma.

Foto galerija ( 20 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji