Otrajā spēlē atstājam sausā Lida komandu
23/08/2019
Otrajā spēlē atstājam sausā Lida komandu

Ceturtdienas rītā Lidas pilsētā hokeja klubs Kurbads aizvadīja atbildes maču ar vietējo ekstralīgas komandu. Ja vakar laukumā valdīja atklāts, uzbrukuma hokejs, tad šoreiz komandas vairāk piedomāja par aizsardzību, un labu sniegumu vārtos demonstrēja vārtsargi – Denijam Romanovskim sausā spēle, atvairot visus 37 metienus!

Lai arī otrā mačā sākumā komandas nekautrējās veidot bīstamas epizodes, tomēr aizsardzība darbojās krietni precīzāk, kā arī fortūna bija mazliet izbeigusies. HK Kurbads divreiz nākas aizstāvēties lielajā skaitliskajā mazākumā, tomēr vārtu cietoksnis paliek neiekarots. Laukumā neliels pārsvars ir viesiem, tomēr pēc diviem nospēlētiem periodiem tablo rotā divas nulles pretī abu komandu gūtajiem vārtiem.

Maisam gals atveras noslēdzošajā periodā – vispirms Lauris Bajaruns ar solo reidu uzlauž aizsardzību un uz tālo stabu piespēlē Krišjānim Rēdliham, kurš atklāj mača rezultātu. HK Kurbads turpina uzbrukt, neļaujot to darīt mājiniekiem. Perioda vidusdaļā Jānis Straupe no aizvārtes atrod nepiesegtu vēl vienu Jāni – Spruktu, kurš apspēlē vārtsargu un dubulto pārsvaru. Bet punktu spēlei skaitliskajā vairākumā pieliek Mārtiņš Gipters, ar spēcīgu metienu raidot ripu vārtu devītniekā – 3:0 viesu labā.

Pēcspēles metienu sērijā neviens HK Kurbads mēģinājums nav precīzs, bet Lida gūst divus vārtus, saņemot nelielu mierinājumu par sauso zaudējumu.

Nākamie mači HK Kurbads jau 28. un 29. augustā Rīgā, Kurbads ledus hallē pret Polijas komandu PKH Gdansk.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji