Otrajā spēlē pārliecinoša uzvara pret Spānijas komandu
20/10/2018
Otrajā spēlē pārliecinoša uzvara pret Spānijas komandu

Latvijas čempionvienība hokejā “Kurbads” sestdien Rīgā Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālās kausa izcīņas otrā posma otrajā mačā ar 8:1 (2:0, 5:1, 1:0) uzvarēja Sansevastjanas “Txuri Urdin” no Spānijas.

Latvijas čempionvienības labā pa diviem vārtiem guva Mārtiņš Cipulis un Edgars Homjakovs.

Šīs grupas pirmajā spēlē sestdien pie otrā panākuma tika arī Latvijā labi zināmā slovāku speciālista Jūliusa Šuplera vadītā Ukrainas vienība Doņeckas “Donbass”, kas ar 6:3 (1:1, 1:1, 4:1) uzveica Islandes klubu Agireiri “Skautafelag”.

Līdz ar to pēc divām kārtām pa maksimāli iespējamiem sešiem punktiem ieguvušas “Kurbads” un “Donbass”, kamēr “Txuri Urdin” un “Skautafelag” ir bez punktiem.

Tieši svētdien “Kurbads” un “Donbass” savstarpējā cīņā noskaidrosies, kura vienība sasniegs Kontinentālā kausa nākamo posmu.

Pirmajā mačā piektdien “Kurbads” ar 9:2 sagrāva “Skautafelag” hokejistus, bet “Donbass” ar 6:2 apspēlēja “Txuri Urdin”.

Trešo posmu sasniegs tikai grupas uzvarētāja, kamēr Kontinentālā kausa fināls būs nākamā gada janvārī. Rīgas posma uzvarētāja trešajā etapā novembrī sacentīsies vienā grupā ar Kokšetau “Arlan” (Kazahstāna), “Gomeļ” (Baltkrievija) un mājinieci Lionas “Lions” (Francija), ko pārstāv uzbrucēji Martins Lavrovs, Artūrs Mickevičs un Ainārs Podziņš.

Foto galerija ( 42 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji