Paldies!
01/04/2019
Paldies!

Lai arī pietrūka divu mazu solīšu, lai otro reizi aizstāvētu titulu un kļūtu par trīskārtējiem valsts čempioniem, sezona bija pārbaudījumiem, izaicinājumiem un panākumiem bagāta! Ne vienmēr hokeja svētkus izdodas noslēgt ar izcīnītām trofejām, dažreiz ir jāsper solis atpakaļ, lai spertu divus uz priekšu! Vēlamies atskatīties uz aizvadīto sezonu un pateikt paldies visiem, kas kopā ar mums gāja uz šo mērķi!

Latvijas simtgadē, sezonas sākumā pārvarējām Kontinentālā kausa otro kārtu, bet trešajā kārtā kā līdzīgs ar līdzīgu cīnījāmies ar spēcīgiem ārvalstu klubiem, iezīmējot Latvijas klubu hokeja spēku uz Eiropas kartes!

Finālsērijas jebkurā sportā un līmenī ir saspringtas, sarežģītas un emocionālas. Tas ir laiks, kad mēs visi kopā pārvaram šķēršļus un roku rokā dodamies pretī mērķim, neskatoties uz sāpēm un grūtībām!

Paldies HK Mogo par spraigu, emocionālu augsta līmeņa finālsēriju. Apsveicam ar uzvaru!

Paldies mūsu fanu klubam un līdzjutējiem par komandas nesavtīgu atbalstīšanu gan veiksmēs, gan neveiksmēs!

Milzīgs paldies mūsu atbalstītājiem – Kurbads, Apotheka Latvija, Pafbet, DBC autocentrs, Virši-A, Lavazza, Stokker, Autokada, Joma, Rags, Artesium, AGNI, Labietis, BBS, Baltic Trade, Tieto, Vithit, Radio SWH, TVNET, Ventonia.

Paldies spēlētājiem un viņu ģimenēm, kas atbalstīja mūsu kareivjus izslēgšanas spēļu cīņās!

Paldies visiem – jūsu dēļ spēlējam hokeju un atdodam visus spēkus hokeja laukumā!

Par jauniem pārbaudījumiem un panākumiem nākamajā sezonā!

Paldies!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji