Pārliecinoša uzvara un vadība sērijā
01/03/2018
Pārliecinoša uzvara un vadība sērijā

 

Latvijas hokeja čempionāta pusfināla 3. spēlē mājinieki hokeja klubs Kurbads ar rezultātu 6:1 pieveica Liepāja/Optibet komandu, sērijā pārņemot vadību ar 2:1.

Mājinieki ļoti aktīvi iesāk maču, spiežot liepājniekus aizsargāties un arī pārkāpt noteikumus. Ja pirmais vairākums netiek izmantots, tad otrajā pēc veiksmīga rikošeta Sandis Zolmanis piespēlē Edgaram Brancim, kurš ripu raida jau tukšos vārtos. Perioda turpinājumā rīt līdzīga cīņa, kurā iespējas ir gan mājiniekiem, gan viesiem, tomēr uzdevumu augstumos ir abu komandu vārtsargi – Uldis Čalpa un Vadims Miščuks.

Aktīvs un vienmērīgs pirmais periods liek to pašu gaidīt arī otrajā, tomēr mājinieki sāk vareni – vispirms Mārcis Zembergs panāk divu vārtu pārsvaru. Bet uzbrukuma ofensīva neapstājas un īsā laika sprīdī vārtus gūst Deivids Sarkanis, Mārtiņš Gipters un Sandis Zolmanis. Liepājnieku treneris malā sauc Miščuku, vietu vārtos uzticot Naurim Mažim, tomēr arī viņš ir spiests kapitulēt pēc mirkļa, kad viņu eleganti apspēlē Juris Upītis. Spēles vidusdaļā – 6:0 Kurbads labā. Liepājnieki ātri vienus vārtus atspēlē – precīzs ir Kārlis Ozoliņš.

Trešajā periodā Liepāja/Optibet centieni atspēlēties tiek ātri noslāpēti, liepājniekiem nesokas uzbrukumā, bet mājinieki vairāk domā par aizsardzību. Spēle noslēdzas ar Kurbads uzvaru – 6:1.

Pusfināla sērijas 4. spēle jau rītvakar 19:15 Kurbads ledus hallē.

Foto galerija ( 45 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji