Pārliecinoši pieveicam HK Lido komandu
19/09/2018
Pārliecinoši pieveicam HK Lido komandu

Ar graujošu uzvaru noslēdzās Optibet hokeja līgas 4. kārtas spēle starp HK Kurbads un čempionāta jaunpienācējiem HK Lido. Divkārtējie Latvijas čempioni neatstāja nekādas cerības pretinieku komandai, svinot pārliecinošu uzvaru ar 11:1.

Spēles rezultāts tika atklāts jau pašā mača sākumā, kad Juris Upītis ielaužas pretinieku zonā un ar precīzu metienu pārspēj Lido vārtsargu Kārli Reini Ribu. Kurbads saimnieko viesu zonā un līdz perioda beigām pievieno vēl divus vārtus. Vispirms Renārs Valters ar tālu metienu divkāršo pārsvaru, bet tuvāk perioda beigu sirēnai Mārtiņš Cipulis realizē skaitlisko vairākumu.

Lai arī šķiet, ka otrajā periodā Lido komanda būs noskaņota atspēlēties, notiek pretējais – Kurbads ātri gūst vairākus vārtus pēc kārtas. Deivids Sarkanis noslēdz skaistu izspēli ar metienu vārtu augšējā stūrī. Mirkli vēlāk Edgars Brancis tiek neatļauti kavēts, seko soda metiens, kur Edgars ir īsts aroda meistars un eleganti gūst komandas piektos vārtus. Seko Mārča Zemberga pauze, noguldot pretinieku komandas aizsargu, un piespēle uz vārtu priekšu, kur Edgars Homjakovs jau sesto reizi liek kapitulēt Kārlim Reinim Ribam. Tūlīt pat Artūrs Logunovs noslēdz ātro uzbrukumu un panāk jau 7:0. Perioda noslēgumā Lido spēj izmantot Kurbads kļūdu aizsardzībā – saspēli ar precīzu metienu noslēdz Edgars Lipsbergs.

Noslēdzošajā periodā pa vārtu guvumam pievieno Edgars Brancis, Juris Štāls, Toms Hartmanis un Deivids Sarkanis – 11:1 Kurbads uzvara.

Par mača labākajiem spēlētāju tiek atzīts Mārtiņš Porejs. Nākamo kārtu HK Kurbads izlaiž, bet atkal hokeja laukumos komandu varēs redzēt otrdien viesos pret Prizma komandu.

Foto galerija ( 33 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji