Performance izdevusies; uzvara arī Kurbadam!
14/02/2018
Performance izdevusies; uzvara arī Kurbadam!

Otrdienas vakars Kurbads ledus hallē sanākušajiem līdzjutējiem bija īsti svētki, jo bija iespēja pieredzēt iepriekš neredzētu moto performanci Andra Grīnfelda izpildījumā, kurš ledus laukumā sevi pieteica ļoti iespaidīgi – ar lēcienu pāri vārtiem, kuros tajā brīdī tiek izpildīts soda metiens, arī rekords – uz aizmugurējā rata apbraukt pilnu laukumu – izdevās, faniem gavilējot. Arī spēlē pēdējā periodā Kurbads komandai izdevās atgūt vienu vārtu pārsvaru un svinēt uzvaru mačā ar 3:2.

Kuplā skaitā sanākušie līdzjutēji pirmo periodu, elpu turot, gaidīja moto performanci, kas nelika vilties un noteikti sagadāja patīkamu gandarījumu gan hokeja, gan motosporta faniem. Hokeja laukumā pirmajā trešdaļā teritoriālais pārsvars mājiniekiem, tomēr labu sniegumu vārtos demonstrē Reinis Petkus – pēc 20 minūtēm 0:0.

Pirmie vārtus gan guva jelgavnieki, kad ātrā pretuzbrukumā veiksmīgākais vārtu priekšā bija Artūŗs Āboliņš. Tiesneši gan epizodi izvērtēja, tomēr vārtu guvums bija korekts – 1:0 Zemgale/LLU labā. Turpinājumā gan laukumā turpina dominēt mājinieki – vispirms Juris Upītis, apspēlējis savu pretspēlētāju, ar lielisku piespēli atrod Mārtiņu Cipuli, kurš panāk izlīdzināumu. Bet neilgi pēc tam Jānim Straupem atliek tik raidīt ripu tukšos vārtos pēc Toma Bluka piespēles.

Trešo periodu gan veiksmīgi iesāk viesi, kad ripa pēc rikošeta tomēr atrod ceļu Ulda Čalpas sargātajos vārtos. Vārtu zaudējums neaptur mājinieku cīņassparu un arvien asāk tiek apdraudēti Zemgale/LLU vārti. Izšķirošais pārsvars tiek panākts skaitliskajā vairākumā, kad pēc Mārča Zemberga metiena ripa ar rikošetu nokļūst vārtos – 3:2. Kurbads droši nosargā pārsvaru un svin uzvaru ar rezultātu 3:2.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Mārtiņš Cipulis un Kristaps Jākobsons, kuriem balvu pasniedz vakara galvenais varonis Andris Grīnfelds. Pēdējais regulārās sezonas mačs tiks aizvadīts trešdien, izbraukumā pret HK Mogo hokejistiem. Bet vairāki komandas spēlētāji pārtraukumā pievienosies nacionālajai un klubu izlasei.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji