Pērnā fināla atkārtojumā ar minimālu pārsvaru pieveicam Zemgale/LLU
12/09/2018
Pērnā fināla atkārtojumā ar minimālu pārsvaru pieveicam Zemgale/LLU

Trešdienas vakarā Kurbads ledus hallē pērnās sezonas fināla atkārtojumā starp HK Kurbads un Zemgale/LLU uzvaru ar rezultātu 3:2 svinēja mājinieki. Divi vārti Edgara Homjakova kontā.

Līdz ar pirmo iemetienu, spēles iniciatīvu savās rokās turēja HK Kurbads hokejisti, kas aizvien biežāk apdraudēja Reiņa Petkus vārtus. Aizturētā soda laikā gan sanāca auksta duša – Jāņa Sprukta piespēle neatrod adresātu un ripa ieslīd tukšajos HK Kurbads vārtos. Mājinieki gan ātri spēj atgūties – apbrīnojamu individuālo meistarību nodemonstrē Edgars Homjakovs, apspēlējot visu jelgavnieku aizsardzību un panākot izlīdzinājumu. Jau pēc pāris minūtēm viņš gūst arī savus otros vārtus spēlē, burzmā saņemot piespēli un minūti līdz perioda beigām vadībā izvirzot HK Kurbads.

Otrajā periodā Kurbads uzbrūk daudz, tomēr lielisks vārtos ir Reinis Petkus. Jelgavnieki atbild ar tālu, bet precīzu Iļjas Makarova metienu Ulda Čalpas vārtu augšējā stūrī. 2:2 pēc divām trešdaļām.

Spēles pēdējās 20 minūtēs laukumā pārsvars ir mājiniekiem, kas materializējas gūtos vārtos – Mārtiņš Cipulis pārķer ripu, piespēlē Deividam Sarkanim, kurš kopā ar Jāni Spruktu lieliski izspēlē izgājienu divatā pret vienu aizsargu. Vārti Sarkanim. Atlikušajās 15 minūtēs jelgavniekiem jāgūst vārti, tomēr lielākas iespējas palielināt vārtu pārsvaru ir Kurbads hokejistiem. Spēle noslēdzas ar minimālu rezultātu 3:2.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Mārcis Zembergs un Reinis Petkus. Nākamais mačs jau sestdien, kad savā laukumā uzņemsim  HS Rīga komandu.

Foto galerija ( 36 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji