Renāra Valtera atvadu mačā HK Kurbads pārliecinoša uzvara
19/12/2019
Renāra Valtera atvadu mačā HK Kurbads pārliecinoša uzvara

Trešdienas vakarā profesionālajam hokejam ardievas teica viens no visu laiku zināmākajiem hokeja kluba Kurbads spēlētājiem Renārs Valters, kurš bija daļa no komandas pārliecinošās uzvaras 9:2 pret IHS/Prizma, atzīmējoties ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Mača sākums pilnībā aizrit HK Kurbads zīmē – jau divdesmitajā sekundē mājiniekus vadībā izvirza Jānis Sprukts. Pēc neilga brīža pēc skaistas izspēles pārsvaru dubulto Kirils Tambijevs. Prizmai neļauj uzelpot Mārtiņa Giptera vārti neilgi pirms trešā perioda beigām – 3:0 pēc spēlētām 20 minūtēm. Mača pārtraukumā noris HK Kurbads leģendas Renāra Valtera spēļu krekla izsole, kurā uzvarētājs Mārtiņš Eglītis šķiras no 300 EUR.

Otrā perioda sākumā Prizmas hokejistiem neilgi izdodas atgūt spēles iniciatīvu un arī atspēlēt vienus vārtus. Trešdaļas noslēgums gan aizrit Kurbads zīmē – vispirms precīzs ir Ričards Birziņš, bet pāris mirkļus vēlāk arī Mārcis Zembergs.

Trešā perioda sākumā abas komandas apmainās ar vārtu guvumiem, bet publika visskaļāk uzgavilē mača 52. minūtē, kad savā atvadu mačā Renārs Valters realizē skaitlisko vairākumu. Līdz perioda beigām, Kurbads hokejisti pateicoties Mārtiņa Cipuļa un Ričarda Birziņa vārtiem uzstāda spēles gala rezultātu – 9:2.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Renārs Valters un Armands Bērziņš. Paldies, Renār, par šiem sešiem gadiem HK Kurbads ģimenē!

Foto galerija ( 54 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji