Rīgas derbijā pārliecinoši uzvar Kurbads!
16/02/2019
Rīgas derbijā pārliecinoši uzvar Kurbads!

Sestdienas pēcpusdienā hokeja līdzjutējus atkal priecēja Latvijas “El Classico” HK Kurbads pret HK Mogo. Nervozā un notikumiem bagātā spēlē hokeja klubs Kurbads viesos spēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

Mačs iesākās ar agresīvu spēli abu komandu izpildījumā un vairākiem noraidījumiem, ko labāk vārtu guvumos pārvērta Kurbads hokejisti – vispirms Juris Upītis no vārtu priekšas pēc Jāņa Sprukta piespēles pārspēj Renāru Kazanovu. Uzreiz Mogo komandai ir iespēja atspēlēties – vairāk kā minūte, lai realizētu divu vīru pārsvaru, tomēr lieliska ir Kurbads aizsardzība ar Uldi Čalpu priekšgalā! Atbildes triecienā Kurbads nodemonstrē, kā jārealizē lielais vairākums – ar metienu no distances viesu pārsvaru dubulto Mārtiņš Gipters! Mogo drīz gan vienus vārtus atgūst, kad izgājienā pret Uldi Čalpu precīzs ir Andris Siksnis!

Otrais periods aizrit Kurbads zīmē – vispirms pretuzbrukumā precīzs ir Konstantīns Puškarjovs, bet tuvu perioda beigām Edmunds Augstkalns vairākumā panāk jau ievērojamu trīs vārtu pārsvaru Kurbadam!

Noslēdzošajā trešdaļā Kurbadam jānotur trīs vārtu pārsvars, bet Mogo komandai jāatspēlējas. Spēles liktenis gan tiek izšķirs jau pirmajās minūtēs, jo vispirms Mārcis Zembergs, bet vēlāk Mārtiņš Gipters gūst vārtus un rezultāts kļūst 6:1. Mogo vienus vārtus atgūst, bet ar to arī ofensīva noslēdzas. Spēles beigās dūres izvicina abu komandu kapteiņi Toms Bluks un Renārs Demiters, vēlreiz apliecinot abu komandu cīņāssparu un ambīcijas

HK Kurbads ar uzvaru izvirzās otrajā vietā turnīra tabulā, nākamais mačs jau trešdien mājās pret HK Liepāja!

Foto galerija ( 27 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji