Savās mājās izcīnām uzvaru pret Zemgali
30/09/2017
Savās mājās izcīnām uzvaru pret Zemgali

Sestdienas pēcpusdienā kārtējā Optibet hokeja līgas kārtā laukuma saimnieki hokeja klubs Kurbads ar rezultātu 3:1 pieveica Jelgavas Zemgale/LLU komandu, visus vārtus gūstot skaitliskajā vairākumā.
Pirmais periods iesākās ar nedisciplinētu Kurbads spēli aizsardzībā, kā rezultātā nācās aizstāvēties ar divu vīru deficītu. Zemgales hokejisti ar pacietīgu un precīzu izspēli atklāja spēles rezultātu, ar precīzu noslēguma metienu izceļoties Ivanam Ribčikam. Neilgi pēc vārtu zaudējuma tāda pati iespēja tika dota arī mājiniekiem, un arī šoreiz ripa nokļuva vārtos – ar neapturamu un ļoti precīzu metienu rezultātu izlīdzina Mārtiņš Gipters. Jau pēc mirkļa vairākums tiek realizēts vēlreiz, kad pirmais pēc Mārtiņa Giptera metiena pie atlēkušās ripas ir Jānis Straupe. Līdz perioda beigām rezultāts nemainās.
Otrajā trešdaļā turpinās ātrs un agresīvs hokejs abu komandu izpildījumā, kas liek pārkāpt noteikumus. Arī šoreiz Kurbads spēlētāji soda viesus par nedisciplinētību – Jāņa Straupes piespēli uz vārtu priekšu vārtos pāradresē Sandis Zolmanis, panākot divu vārtu pārsvaru. Seko vēl vairāki noraidījumi, tomēr uzdevumu augstumos ir abu komandu vārtsargi – Rihards Cimermanis un Uldis Čalpa.
Trešajā periodā Jelgavas hokejistu centienus atspēlēties veiksmīgi neitralizē labi organizētā Kurbads aizsardzība. Retas izdevības viesiem rodas tikai vairākumā, kad visas briesmas likvidē Uldis Čalpa. Spēle noslēdzas ar Kurbads uzvaru 3:1 un trim vērtīgiem punktiem turnīŗa tabulā.
Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti abi vārtsargi – Uldis Čalpa un Rihards Cimermanis. Nākamais mačs Kurbads komandai jau trešdien, kad viesos spēkosimies ar Mogo komandu.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji