Savās mājās uzvaram HS Rīga un dodamies pārtraukumā
30/01/2020
Savās mājās uzvaram HS Rīga un dodamies pārtraukumā

Ar drošu uzvaru ar 4:1 pār hokeja skolas Rīga komandu, Kurbads komanda izcīna divus punktus un starptautiskajā pārtraukumā dodas ar otro vietu turnīra tabulā.

Jau mača sākumā saimniekiem izdodas izvirzīties vadībā, kad Mārtiņš Cipulis ielaužas pretinieku aizsardzības zonā un ar negaidītu metienu no asa leņķa pārspēj Ričardu Puči. Arī turpinājumā Kurbads kontrolē mača gaitu, tomēr jaunie rīdzinieki spēj organizēt bīstamus pretuzbrukumus, un nereti arī Uldim Čalpam nākas iesaistīties spēlē.

Otrā trešdaļa aizrit ar vēl lielāku Kurbads pārsvaru, ko izdodas pārvēst arī rezultātā. Vispirms Mārcis Zembergs ar solo reidu panāk divu vārtu pārsvaru, bet mirkli vēlāk ātrā pretuzbrukumā Aleksandrs Galkins gūst mājinieku trešos vārtus.

Noslēdzošajā trešdaļā Mārtiņš Gipters gūst ceturtos vārtus ar spēcīgu metienu no zilās līnijas skaitliskajā vairākumā. Uldim Čalpam tomēr neizdodas noturēt savus vārtus neieņemtus, neilgi pirms beigu sirēnas Ģirts Silkalns gūst goda vārtus HS Rīga komandas labā.

Par mača labāko spēlētāju HK Kurbads rindās tiek atzīts Aleksandrs Galkins, bet nākamais mačs komandai gaidāms tikai 12. februārī, kad mājās tiksimies ar Dinaburga komandu.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji