Smaga uzvara mājās pret Zemgale/LLU
11/01/2020
Smaga uzvara mājās pret Zemgale/LLU

Sestdienas pēcpusdienā OHL čempionāta ietvaros atkārtoti tikās hokeja kluba Kurbads un Zemgale/LLU vienības, lai arī līdzīgi kā mačā pirms pāris dienām jelgavnieki spēja iegūt pārsvaru, tomēr šoreiz HK Kurbads spēja atspēlēties un papildlaikā arī izraut uzvaru – 5:4!

Mača sākums veiksmīgāks padodas viesiem, kad Rustams Begovs spēj pārspēt Uldi Čalpu no vārtu priekšas, turpinājumā HK Kurbads spēj pārņemt iniciatīvu un līdzsvarot rezultātu, kad Ričarda Birziņa raidīto ripu vārtos pāradresē Edgars Brancis. Kaujiniecisks 1:1 neizšķirts pēc 20 minūtēm.

Lai arī otrajā periodā krietni vairāk uzbrūk mājinieki, tomēr vārtus gūst tikai Zemgale/LLU spēlētāji. Vispirms ātrajā pretuzbrukumā aizskrien Aleksandrs Pavļenko, bet vēlāk Rustams Begovs gūst arī savus otros vārtus spēlē, panākot 3:1 jelgavnieku labā pirms trešā perioda.

Noslēdzošā perioda sākumā Krišjānis Rēdlihs realizē skaitlisko vairākumu, līdz minimumam samazinot rezultāta starpību. Jelgavnieki spēj atbildēt ar Jegora Kurbatova golu perioda vidusdaļā. Pēc tam gan seko skaista HK Kurbads atspēlēšanās – vispirms Mārcis Zembergs ar skaistu solo reidu panāk 3:4, bet minūti līdz mača beigām Edgars Brancis izlīdzina rezultātu, spēli aizvedot papildlaikā.

Kurbadam pieder iniciatīva, tomēr vārti tiek gūti vien pēdējās sekundēs, kad no pretspēlētāja aizmūk Lauris Rancevs un pārspēj Rihardu Cimermani, nodrošinot HK Kurbads uzvaru ar 5:4.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji