Smaga uzvara viesos pret Prizma!
26/01/2019
Smaga uzvara viesos pret Prizma!

Optibet hokeja līgas centrālajā spēlē hokeja klubs Prizma savā laukumā uzņēma mūžsenos sāncenšus HK Kurbads. Visu spēli turējās vai nu kaujniecisks neizšķirts vai vienas ripas pārsvars mājiniekiem, tomēr spēles beigās Kurbads komandai izdevās gan panākt neizšķirtu, gan izraut uzvaru papildlaikā – 3:2 uzvara HK Kurbads.

Pirmā trešdaļa aizrit ar vairākiem noraidījumiem un asumiem, kādēļ spēles ritms sanāk diezgan saraustīts. Uz HK Prizma vārtiem tiek piespriests soda metiens, duelī starp vārtsargu Jāni Auziņu un Juri Upīti veiksmīgāks izrādās pirmais. Prizma spēj perioda noslēgumā pārtvert ripu HK Kurbads zonā, un Patriks Marcinkēvičs ar metienu no zonas vidus atklāj rezultātu.

Otrajā periodā teritoriālu pārsvaru pamazām izkārto viesi, tomēr reālas vārtu gūšanas ir diezgan maz. Vienu no retajām izmanto Jānis Sprukts, saņēmis ripu vārtu priekšā, viņš apgriežas ap savu asi un ar negaidītu metienu pārspēj Jāni Auziņu. Pēc 40 minūtēm -1:1.

Skatītājus sagaida kaujas pilnas spēles pēdējās 20 minūtes. Vispirms Miks Komuls aizskrien pretuzbrukumā un pārspēj Deniju Romanovski ar metienu vārtu augšējā stūrī. Pēc zaudētiem vārtiem Kurbads aktivizējas vēl vairāk, un darbs nes augļus – 3 minūtes pirms beigu sirēnas Jānis Straupe panāk izlīdzinājumu.

Papildlaikā veiksme uzsmaida viesiem – Edgars Homjakovs ar precīzu metienu aizsarga aizsegā izrauj Kurbads komandai uzvaru!

 

Foto galerija ( 45 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji