Spēles beigās nolaužam HS Rīga komandu un svinam pārliecinošu uzvaru!
16/01/2019
Spēles beigās nolaužam HS Rīga komandu un svinam pārliecinošu uzvaru!

Pēc vienas kārtas izlaišanas hokeja klubs Kurbads savā laukumā uzņēma turnīra tabulas kaimiņus hokeja skola Rīga, lai arī visu spēli rezultāts turējās līdzsvarā spēles izskaņā precīzāk nospēlēja mājinieki, īsā laikā gūstot četrus vārtus un uzvarot mačā ar 5:1.

Spēles iniciatīva jau no pirmajām minūtēm piederēja laukuma saimniekiem, kas vērpa uzbrukumu virpuļus, tomēr Artūra Šilova cietoksni apdraudot samērā reti, bet bīstami. Jaunais rīdzinieku vārtsargs gan ir spiests kapitulēt pēc Mārča Zemberga metiena no vārtu priekšas. Pēc pirmā perioda 1:0.

Otrais periods turpinās pēc līdzīga scenārija, Kurbadam ir vairākas lieliskas iespējas dubultot pārsvaru, tomēr vai nu metieni lido garām vārtiem, vai uzdevumu augstumos ir Šilovs. HS Rīga spēlētāji uz brīdi spēj iespiest HK Kurbads aizsardzības zonā, un pēc ilgas un precīzas izspēles rezultātu līdzsvaro Ralfs Jevdokimovs, no pašas vārtu priekšas pārspējot Deniju Romanovski.

Uzsākot spēles noslēdzošās 20 minūtes, Kurbads komandai ir jāpastiprina spēle uzbrukumā un jāgūst vārti. Ilgu laiku HS Rīga aizsardzība darbojas kā Šveices pulkstenis. Viesiem pat ir iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr pēc tā spēles liktenis pavēršas citā virzienā. Jaunie rīdzinieki pārkāpj noteikumus, par ko viņus soda Jāņa Sprukta vairākuma brigāde – pēc Mārtiņa Cipuļa metienu vārtus gūst Juris Upītis. HS Rīga komandai turpinās problēmas ar disciplīnu, īsā laikā divus noraidījumus nopelna komandas vārtsargs, atstājot komandu trijatā. HK Kurbads vajag nepilnu pusminūti, lai realizētu divu vīru pārsvaru, pirmais pie atlēkušās ripas ir Jānis Straupe. Mājinieki izmanto arī atlikušo skaitliskā vairākuma laiku – pēc Mārtiņa Giptera piespēles ripu starp Artūra Šilova kājsargiem raida Mārtiņš Cipulis, kļūstot par OHL rezultatīvāko spēlētāju. Punktu spēlei pieliek Jānis Sprukts, ar tālu un pārdomatu metienu raidot ripu tukšos vārtos.

Nākamais mačs jau sestdien, kad mājās uzņemsim turnīra pastarīšus hokeja klubu Lido.

Foto galerija ( 35 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji