Uzvaru sērija pārtrūkst Lāči lido spēlē
21/12/2017
Uzvaru sērija pārtrūkst Lāči lido spēlē

Trešdienas vakarā Liepājas ledus hallē norisinājās ikgadējā Lāči lido spēle starp HK Kurbads un HK Liepāja/Optibet. Spēle zīmīga ar to, ka pēc pirmajiem mājinieku gūtajiem vārtiem seko mīksto rotaļlietu lietus.

HK Liepāja hokejisti arī ilgi nelika gaidīt kuplā skaitā sanākušajiem līdzjutējiem – jau trešajā minūtē pēc Daniela Bogdzjula metiena laukumā lidoja vairāk nekā 1500 rotaļlietu, kuras tālāk atradīs ceļu pie Liepājas slimnīcas bērniem, senioriem, kā arī daļa nonāks HK Kurbads rīcībā nogādāšanai Rīgas bērniem. Pēc ielaistiem vārtiem viesiem bija iespēja spēlēt lielajā skaitliskajā vairākumā, tomēr liepājnieku vārti palika neiekaroti. Vēl vairāk perioda noslēgumā pēc Egila Kalna solo reida rezultāts kļuva 2:0.

Otrajā trešdaļā krietni aktīvāk spēlēja viesi, kuru neatlaidība arī tika atalgota – Renārs Valters izlaužas cauri aizsardzībai, mesto ripu atvaira Vadims Miščuks, bet Valters ar atkārtotu raidījumu samazina rezultāta starpību. Perioda vidusdaļā liepājnieki atbild ar Bruno Zabja precīzu raidījumu. Kurbads divreiz trāpa pa vārtu konstrukciju, tomēr arī pēc diviem periodiem atrodas iedzinējos ar divu vārtu starpību.

Māra Mieža vārti trešā perioda ievadā lielā mērā izšķir spēles rezultātu. Kurbads vienus vārtus atgūst vien neilgi pirms spēles beigām, kad no vārtu priekšas precīzs ir Hārdijs Parādnieks.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Renārs Valters un Egils Kalns. Nākamais mačs jau 27. decembrī Kurbads ledus hallē, kad jau Latvijas kausa ietvaros komandas tiksies atkārtoti.

Foto galerija ( 46 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji