Uzvaru sērija pārtrūkst pret HS Rīga
15/09/2018
Uzvaru sērija pārtrūkst pret HS Rīga

Sestdienas pēcpusdienā Kurbads ledus hallē pārsteidzošu uzvaru izcīnīja jaunie hokejisti no hokeja skolas Rīga, valsts čempionus Kurbadu pieveicot ar 4:3.

Neapšaubāmi pirmsspēles favorīti bija mājinieki, un par to liecināja arī spēles gaita jau no pirmā iemetiena, tomēr pārsvaru laukumā neizdodas nostiprināt ar gūtiem vārtiem. Tieši pretēji, pirmie vārtus gūst HS Rīga spēlētāji, kad precīzs ir Kristaps Skrastiņš. Perioda vidusdaļā Edgars Homjakovs panāk izlīdzinājumu, bet pēc mirkļa jau Deivids Sarkanis panāk pārsvaru HK Kurbads komandai. Saimnieki gan vadībā ir pavisam īsu mirkli, jo Raimonds Mikus Vītoliņš raida ripu Denija Romanovska sargātajos vārtos. Vārtu birums turpinās – savu otro golu no atlēkušās ripas iemet Kristaps Skrastiņš. 2:3 pēc pirmās trešdaļas.

Otrajā periodā teritoriāls pārsvars ir mājiniekiem, tomēr precīzi darbojas gan HS Rīga komandas aizsardzība, gan vārtsargs Rihards Norvaišs. Sarkanā gaisma aiz vārtiem iedegas trešā perioda sākumā, kad Toma Bluka piespēli realizē Mārcis Zembergs – 3:3! Kurbads spiež, bet HS Rīga nelūzt. Juris Upītis saņem noraidījumu un jaunie rīdzinieki ar veiksmīgu metienu vārtu augšējā stūrī atgūst pārsvaru. Kurbads cenšas izlīdzināt rezultātu ar sešiem laukuma spēlētājiem, tomēr rezultāts vairs nemainās.

Par spēles labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Deivids Sarkanis un Rihards Norvaišs. Nākamā spēle HK Kurbads trešdien, kad savā laukumā uzņemsim Lido komandu.

Foto galerija ( 31 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji