Vārtiem bagātā spēlē uzvaram Lido!
05/01/2019
Vārtiem bagātā spēlē uzvaram Lido!

Ar divām spēlēm sestdien atsākās Latvijas hokeja čempionāts. Vienā no tām HK Kurbads izbraukumā ar rezultātu 8:4 apspēlēja turnīra pastarīšus hokeja klubu Lido.

Jau spēles sākumā Lido hokejisti tiek pie iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr labu aizsardzību demonstrē viesi, kuri pēc atgūtas ripas dodas uzbrukumā. Hārdijs Parādnieks, neapturot ripu, no zilās līnijas gūst pirmos vārtus spēlē. Perioda vidusdaļā mājinieki spēj izveidot ļoti labu kombināciju vairākumā un izlīdzināt rezultātu. Tuvāk trešdaļas izskaņai Kurbads spēj atgūt pārsvaru – vispirms vienatnē pret vārtsargu precīzs ir Mārtiņš Cipulis, bet mirkli vēlāk pirmais pie atlēkušās ripas ir Jānis Straupe.

Otrais periods turpinās ar Kurbads pārsvaru, tomēr Lido hokejisti mazākumā spēj izmantot viesu paviršību un samazināt rezultāta starpību līdz 2:3. Tūlīt pat gan seko Jura Upīša atbilde, kam vairākumā piebalso Mārtiņš Porejs. Pusminūti līdz trešdaļas izskaņai Lido komanda vēlreiz spēj izmantot viesu kļūdu – otro reizi precīzs ir Everts Ozols.

HK Kurbads ar trim ātriem vārtiem trešā perioda ievadā spēj noņemt jebkādas šaubas par mača uzvarētāju – divreiz precīzs ir Edgars Homjakovs, bet vienreiz Edgars Brancis pēc lieliskas Dāvja Straupes piespēles. Lido komanda gan vēlreiz izmanto skaitlisko vairākumu, tomēr ar to ir par maz – mačā uzvaru ar 8:4 svin HK Kurbads.

Foto galerija ( 32 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji