Vasaras tveicē septītajās HK Kurbads sporta spēlēs uzvar melnā komanda!
29/07/2019
Vasaras tveicē septītajās HK Kurbads sporta spēlēs uzvar melnā komanda!

Hokeja kluba Kurbads katra jaunā sezona tradicionāli iesākas nevis ar pirmajiem treniņiem uz ledus, bet gan ar vasaras sporta spēlēm, kur spēlētāji pirmo reizi satiekas pēc vasaras brīvdienām, saliedējas un veido komandas garu, kas bieži vien ir izšķirošais faktors panākumu gūšanā.

 

Protams, katras sezonas uzvarētāju vārdi tiek iegravēti uz ceļojošā kausa un dalībnieki tiek apbalvoti ar mūsu draugu Apotheka Latvija, Virši un Labietis speciālbalvām komandu ieskaitē un individuāli.

 

Sešas disciplīnas izšķir trofejas ieguvējus. Karstā jūlija tveice bija papildu faktors pareizai spēku sadalīšanai, lai sasniegtu labu rezultātu visās disciplīnās. Rezultāti bija ļoti blīvi jau no pirmās sekundes, un līdz pat noslēgumam ekspertiem bija grūti prognozēt uzvarētāju. Skaitot punktus, izrādījās, ka divām – dzeltenajai un melnajai komandai – ir vienāds punktu skaits kopvērtējumā, vēl nebijis gadījums sporta spēļu vēsturē. Uzvarētāja izšķiršanai tika izveidota papildu disciplīna – virves vilkšana. Kas uzvar, tie kļūst par 2019. gada čempioniem. Sviedri, spēku izsīkums, raksturs raksturoja superfinālu, kurā spēcīgāka izrādījās melnā komanda!

 

Melnā komanda saņem kausu, Apotheka dāvanu komplektu un mūžīgo slavu. Dzeltenie par sprīdi piekāpjas un noslēdz spēles otrajā vietā, saņemot bagažnieka somu no lielākā pašmāju degvielas tirgotāja Virši-A, bet trešajā vietā zilā komanda, kas slāpes varēja veldzēt ar Labietis alus šķirņu izlasi.

 

Speciālsacensībās precīzākais metienu konkursā izrādās Mārcis Zembergs, bet veiklākais airētājs un precīzākais šāvējs, un, iespējams, sporta spēļu MVP ir Hārdijs Parādnieks.

 

Jau no 29. jūlija komanda uzsāk gatavošanos ledus un fizisko treniņu nodarbībās.

 

Komandu sastāvi:

Melnā komanda – Hārdijs Parādnieks, Koba Jass, Juris Štāls, Denijs Romanovskis, Aleksandrs Galkins, Krišjānis Rēdlihs.

Dzeltenā komanda – Edgars Brancis, Mārcis Zembergs, Artūrs Logunovs, Jānis Straupe, Juris Upītis, Alekss Bluks.

Zilā komanda – Sandis Zolmanis, Dāvis Straupe, Miks Kovtuns, Mārtiņš Porejs, Mārtiņš Gipters, Jānis Krievāns.

Baltā komanda – Uldis Čalpa, Mārtiņš Cipulis, Jānis Liepiņš, Ričards Birziņš, Lauris Rancevs, Lauris Bajaruns.

Foto galerija ( 61 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji